Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Als de dijken breken komt naar Videoland

  •  
11-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
298 keer bekeken
  •  
Als de dijken breken
Vanaf 20 april is de zesdelige serie over een hedendaagse watersnoodramp te zien bij Videoland.
Als de dijken breken is een Nederlands-Vlaamse coproductie, die in 2016 al eens werd uitgezonden door de NPO. Het verhaal werd bedacht door Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza, Costa!) en probeert te laten zien hoe de gemiddelde Nederlander zich tijdens een nationale ramp zou gedragen. In de dramaserie zijn grote delen van de Randstad en Vlaanderen namelijk onder water komen te staan. Loek Peters en Susan Visser spelen een ongelukkig getrouwd echtpaar, die door de ramp weer nader tot elkaar komen en Aart Staartjes geeft gestalte aan een oude violist die een jong meisje onderdak biedt. Gijs Scholten van Aschat is te zien als de Nederlandse minister-president en verder is er ook Belgische inbreng van Thomas Ryckewaert en Daisy Van Praet.
De serie komt op 20 april naar Videoland. Bekijk hieronder de oude (let niet op de datum van 5 november) trailer, die destijds voor de tv-première werd vrijgegeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief