Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

All Creatures Great and Small: tweede seizoen komt naar de NPO

  •  
31-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2043 keer bekeken
  •  
ACGAS_S2_E01_Nicholas Ralph as James & Samuel West as Siegfreid © Playground TV Ltd & A3MI (3)

© Playground TV Ltd & A3MI

In de zesdelige tweede reeks keert de jonge dierenarts James Herriot (Nicholas Ralph) weer even terug naar Glasgow, waar hij voor een groot dilemma komt te staan.

Het tweede seizoen van All Creatures Great and Small komt naar de NPO: vanaf 12 juni kun je op televisie eerst kijken naar herhalingen van het eerste seizoen (ook nog steeds in zijn geheel op NPO Plus) en op 22 juni gaat het tweede seizoen (dat dan tevens naar NPO Plus komt) in première op NPO 2. Het drama is elke werkdag te zien, hoewel er af en toe een dag wordt overgeslagen (vermoedelijk in verband met de sportprogrammering). All Creatures Great and Small draait om de jonge dierenarts James Herriot (Nicholas Ralph), die vanuit Glasgow naar het dorp Darrowby vertrekt. In het tweede seizoen keert Herriot even terug naar Glasgow, waar hij een vaste baan krijgt aangeboden. En dus staat hij voor een dilemma: in de stad blijven waar hij dicht bij zijn familie kan zijn of toch terug naar het platteland.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief