Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Agents of S.H.I.E.L.D.: trailer van seizoen vijf

  •  
21-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
agents-of-shield
Phil Coulson heeft onze planeet verlaten in het vijfde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D..
Aan het einde van het vierde seizoen zagen we hoe Coulson (Clark Gregg) en zijn team met hulp van Ghost Rider (Gabriel Luna) de wereld wisten te redden. Aan de start van het vijfde seizoen bevindt het team zich echter aan boord van een vreemd ruimteschip en moet er een weg terug naar huis gevonden worden. Agents of S.H.I.E.L.D. werd in 2013 bedacht door Joss Whedon (Buffy, The Avengers), die de serie nog altijd produceert. Phil Coulson was al eerder te zien in Marvel-films als Thor en Iron Man. Zijn teamleden worden gespeeld door onder anderen Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge en Henry Simmons. Het vijfde seizoen van de Marvel-serie trapt op 1 december af met een twee uur durende première.
Agents of S.H.I.E.L.D. is Amerika te zien op ABC. De serie speelt zich (net als onder meer Inhumans , Runaways en de Marvel-series op Netflix) af in het filmuniversum van Marvel.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief