Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

After Life verlengd met een tweede seizoen

  •  
03-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
After Life
Ricky Gervais was al begonnen met schrijven, en Netflix heeft de tweede reeks nu officieel aangekondigd.
Netflix bestelt een tweede seizoen van After Life. De tragikomische serie komt terug in 2020 en krijgt opnieuw zes afleveringen. Vorige week liet Gervais weten al begonnen te zijn met schrijven, maar het vervolg werd vandaag pas officieel aangekondigd door Netflix. Gervais gaf daarbij ook zelf een reactie: 'Ik moet er nu voor zorgen dat het tweede seizoen beter wordt dan de eerste reeks, en dat betekent dat ik nog harder moet gaan werken. Erg vervelend.' Gervais geeft in After Life gestalte aan een man die zijn vrouw verliest en besluit om, tot ongenoegen van al zijn vrienden en familie, de wereld te straffen door zonder filter verder te leven. Veel van de voorgaande series van Gervais (zoals The Office en Extras) kregen uiteindelijk twee seizoenen en een afsluitende special.
Lees ook de recensie van After Life. Voor andere series over rouwverwerking kun je terecht bij Sorry for Your Loss (Facebook) en Dead to Me (binnenkort op Netflix).
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief