Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Adam Sandler en Chris Rock maken Netflix-film

  •  
28-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
2013 MTV Movie Awards - Show
Voor zijn vierde Netflix-film herenigt Adam Sandler met Chris Rock. De komedie moet in 2018 bij de VOD-dienst in première gaan.
De film heet The Week Of en draait om de voorbereiding op het huwelijk tussen de dochter van Sandler en de zoon van Rock. De regie is in handen van Saturday Night Live-veteraan Robert Smigel, die tevens bekend is als Triumph the Insult Comic Dog. Smigel en Sandler schrijven samen het scenario. Eerder werkten ze al aan onder meer You Don’t Mess With the Zohan en de Hotel Transylvania-tekenfilms. Rock en Sandler waren samen te zien in de Grown Ups-films. The Week Of is de vierde film die voortkomt uit de oorspronkelijke deal tussen Sandler en Netflix. Onlangs besloten ze hun contract te verlengen, waardoor er na The Week Of straks nogmaals vier films van Sandler exclusief naar Netflix komen. Ook de volgende twee stand-up specials van Rock gaan straks exclusief naar Netflix.
Bekijk verder ook onze top tien van Adam Sandler-films in het Nederlandse VOD-aanbod, met daarin ook zijn meest recente Netflix-film Sandy Wexler.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief