Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Absentia krijgt een tweede seizoen

  •  
20-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
AbsentiaAmazon
Stana Katic speelt de hoofdrol in het misdaaddrama, waavan de eerste reeks te zien is bij Amazon.
Stana Katic maakte vorig jaar met Absentia haar comeback op televisie. Eerder was ze jarenlang te zien in Castle, dat na haar (tumultueuze) vertrek in 2016 vrij plotseling ten einde kwam. Ze vond toch weer een nieuwe serie in de vorm van het wat minder lichtvoetige Absentia. Daarin is ze te zien als FBI-agent Emily Byrne, die tijdens de slopende jacht op een seriemoordenaar in Boston van de aardbodem verdwijnt. Uiteindelijk wordt ze in absentia doodverklaard, maar zes jaar later duikt ze toch weer op in een hutje in de bossen, zonder dat ze zich kan herinneren wat er precies gebeurd is. Eenmaal thuis ontdekt ze dat haar man en collega (Patrick Heusinger) hertrouwd is. Tot overmaat van ramp wordt ze niet veel later ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks nieuwe moorden.
Het tweede seizoen bestaat weer uit tien afleveringen. Het eerste seizoen verscheen in februari van dit jaar, maar de tweede reeks komt waarschijnlijk pas later in 2019.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief