Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

24-prequel over Jack Bauer in de maak

  •  
31-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
24 Kiefer Sutherland
Jack Bauer komt misschien toch weer terug naar televisie, maar dan niet gespeeld door Kiefer Sutherland.
Zender Fox onthulde dat de makers van het originele 24 bezig zijn met een volgende incarnatie van het populaire actiedrama. Volgens de website Deadline werkt men aan een mogelijke prequel, waarin we een jonge Jack Bauer gaan volgen, gespeeld door een nieuwe acteur. Eerder was Kiefer Sutherland te zien als Bauer in acht seizoenen van 24, een tv-film en de miniserie 24: Live Another Day. Hoewel die laatste reeks eindigde met een soort van cliffhanger, werd de 24-franchise vorig jaar al eerder teruggebracht zonder Sutherland. In 24: Legacy was namelijk te zien hoe een andere CTU-agent (Corey Hawkins uit Straight Outta Compton) het aan de stok kreeg met terroristen. Het is niet duidelijk of Sutherland nog ooit terug zal keren voor meer 24. De acteur was onlangs te zien in Designated Survivor , maar ook die serie is inmiddels ten einde.
De 24-prequel is de tweede 24-serie waar voormalig showrunner Howard Gordon aan werkt: er is ook rechtbankdrama dat zich afspeelt in 'real time' in ontwikkeling.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief