Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

13 Reasons Why S02 komt 18 mei naar Netflix

  •  
01-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
13 Reasons Why Poster
Het veelbesproken tienerdrama van Netflix keert nog deze maand terug met nieuwe afleveringen.
Het eerste seizoen van 13 Reasons Why verscheen vorig jaar in maart op Netflix. Het drama draait om de zelfmoord van Hannah Baker (Katherine Langford) en een aantal geluidsopnamen die ze achterliet voor haar klasgenoot Clay (Dylan Minnette). Op de tapes legt ze aan de hand van dertien redenen / personen uit waarom ze besloot zichzelf van het leven te beroven. In seizoen twee probeert iemand de waarheid achter de zelfmoord van Hannah uit alle macht verborgen te houden en stuiten Clay en zijn klasgenoten op een aantal onthullende polaroids. De cast van de serie nam tevens een aantal waarschuwingen op, die voorafgaand aan de afleveringen te zien zullen zijn, omdat de serie heftige onderwerpen als verkrachting en suïcidaal gedrag aankaart en volgens experts mogelijk gevaarlijk is voor tieners die kampen met een depressie.
Vanaf 18 mei kun je op Netflix kijken naar dertien nieuwe afleveringen van de serie. Lees ook onze recensie van 13 Reasons Why en beluister daarnaast de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief