Elke drie weken in een andere wijk ergens in Nederland volgen BNNVARA en de EO gewone mensen. Wie zijn ze en hoe zien hun levens eruit?

Typisch Thorn

29-01-2019

Op de zorgboerderij krijgt Melissa twee parkieten op haar eigen kamer waar ze voor moet gaan zorgen. Daar heeft ze een haat-liefdeverhouding mee. We ontmoeten ook bewoners Jan en Martin, die allebei in de kunst rust hebben gevonden. Ze hebben een expositie van hun schilderijen in het oude klooster. Dat ligt een stuk buiten Thorn en nu het een zorgboerderij is vraagt Jan zich af of er wel mensen willen komen kijken. Wijnboer Harry is vandaag op een wijncongres in Duitsland. Een korte speech in het Duits is geen punt voor hem, maar een ontmoeting met Koning Willem Alexander en Koningin Máxima is andere koek. Polly is nu 21 en vond op de basisschool niet veel aansluiting bij de andere kinderen in Thorn. En ook op de middelbare school was ze een buitenbeentje. Sinds Polly het toneelspelen heeft ontdekt is haar zelfvertrouwen gegroeid. In café 't Stift verzamelt bestuurslid Marco alle leden van de raad van elf om het carnavalsseizoen traditioneel te openen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.