Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zuip in naam van de liefde!

  •  
13-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
#lovepotion_444310818.png
Met je moppie wijntjes hakken op de bank. Katje lam huighappen op een barkruk. Of samen lazerus een paringsdans strompelen in de kroeg. Het kan niet vaak genoeg. Lam worden met je lover is namelijk goed voor je relatie!
Tien jaar geleden trommelde de University of Michigan een heleboel getrouwde stelletjes op. Het drinkgedrag van deze tortelaars werd tien jaar lang gecheckt. De onderzoekers deden wat dingen die onderzoekers doen. En de conclusie is dat koppeltjes die evenveel drinken, vaker bij elkaar blijven dan ongelijke zuipers. #drinkeniswinnen
Problemen in het paradijs ontstaan vooral als maar één van de twee het op een zuipen zet. Best logisch ook want alleen dronken worden is geen hol aan. En nuchter een lam lulverhaal aanhoren is best kut. De deelnemers aan het onderzoek hadden trouwens al wel een zooitje rimpels. Maar goed, jong geleerd is oud gedaan.
Kortom, als jullie laatste lamme date night alweer een tijdje terug is. En de verliefdheidsvlinders veranderen langzaam in dikke zwarte motten. Schrap dan snel je avondplannen en zet het samen op een zuipen, proost! 
P.S. Penetreer geen parkieten, stop geen hagelslag in je kut, swaffel geen koala’s, drink met mate, enz.

Meer over:

zuipen, relatie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.