Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zoenen op afstand kan gewoon!

  •  
04-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
304 keer bekeken
  •  
#kusapparaatje_4195342586.png
Lebberen, huighappen, tongtikkertje kortom zoenen dus. Heerlijk. En als je een moppie hebt doe je het dagelijks. Behalve als ie op reis is. Of zij gewoon moeilijk ver weg woont. Dan wordt het lastig. Maar er is een oplossing! #feest
In Engeland hebben ze een apparaatje gemaakt waarmee je digitaal kan zoenen. Nou ja, zoenen. Je kan kusjes geven. Een potje tongworstelen zit er niet in. Maar het is in ieder geval meer dan een appje met een kus emoji.
Hoe werkt ‘t dan?
Je stopt je telefoon in het apparaatje. Download de app. Je moppie in Verweggistan doet dat ook. En dan ga allebei het apparaat kusjes geven. Sensoren meten vervolgens je zoenbewegingen en doen die bij de ander na. Waardoor het lijkt alsof je elkaar dus kusjes geeft.
In ieder geval beter dan niks
Een beetje gek, maar wel lekker. Denken we. Maar het ziet er natuurlijk enorm debiel uit. En je gaat er ook niet even chill mee op straat staan. Maar een kus van je verweg-lover voor het slapen gaan is best chill. Ook al is ‘t een nepperd. #beterdanniks
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.