Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zo ver reizen mannen voor seks

  •  
06-03-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
132 keer bekeken
  •  
seksreisje
Een lekker potje plompen is best wat waard. En vooral mannen hebben er behoorlijk veel voor over. Een dinertje voor twee. Een zooitjes drankjes in de hoop dat. Of ze tikken 50 Euro af voor een potje rampetampen met een hoer. Maar hoe ver willen ze eigenlijk reizen voor een potje gegarandeerde seks?
Best ver
Een stukje fietsen doen we allemaal wel. Maar veel mannen zijn bereid om écht ver te reizen voor een natte dop. Eén op de drie mannen zou namelijk zo’n 120 kilometer willen reizen voor een gegarandeerde wip. Een autoritje van één á anderhalf uur dus.
Vet ver
En sommige mannen gaan nog veel verder. Maar ook echt veeeeeeel verder. Eén op de twintig hitsige hengsten zou namelijk meer dan 1.600 kilometer willen reizen voor seks! Weet je hoe ver dat is? Supervet ver! Met de auto van Amsterdam naar Rome ver! Ver hè? Vinden wij wel.
Duur kwakje
Dan wordt het een serieus duur grapje, dat kwakje. Een retourtje Rome kost tussen de 100 en 200 euro. En met de auto is het niet veel goedkoper. Denken we. Gaan we niet helemaal uitrekenen voor je. Maar het is in ieder geval een duur kwakje. Dat snap jij ook wel.
Ja maar liefde
Nee, het onderzoek ging niet om de mogelijke liefde. Dan zou het wel schattig en romantisch zijn. De vraag was hoe ver zou jij reizen voor een gegarandeerde wip. Pure lust dus. En hoe ver ben jij bereid te reizen? 

Meer over:

reizen, voor, seks
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.