Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zo hou je je lange afstandsrelatie spannend

  •  
20-11-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
7833 keer bekeken
  •  
liefde op afstand
In De Seksmobiel beantwoordt Jurre samen met een BN’er, YouTuber of artiest allerlei seksvragen. En dat doet hij zo goed mogelijk. Maar sommige vragen worden zó vaak ingestuurd dat ze net iets meer aandacht verdienen. Daarom beantwoorden we hier wekelijks de meest gestelde vragen uit de Seksmobiel samen met een professional! En deze week is dat de vraag: hoe hou je je lange afstandsrelatie spannend?
Een lange afstandsrelatie is niet makkelijk. Het is balen als je liefje aan de andere kant van de oceaan zit, maar ook als de een in Groningen en de ander in Limburg woont kan het al lastig zijn. Treinen is duur en kost tijd maar je wil niet dat de afstand jullie relatie in de weg staat. Je wil het juist extra spannend maken zodat je alleen maar meer naar elkaar verlangt en er vuurwerk is als jullie elkaar weer zien.
Hallo technologie!
Even eerlijk, in de tijd van nu is een lange afstandsrelatie een stuk relaxter dan 30 jaar geleden. Whatsapp, instaDM, snapchat, het leven is mooi als je zeker weet dat je berichtjes aankomen. En hoe fijn is het dat je pikante picca niet twee weken later pas ontwikkeld is? Ook het duimen dat je postduif onderweg niet wordt opgevreten of neerstort is niet meer nodig. Dus niet huilen, maak gebruik van de mogelijkheden die je in 2018 hebt!
Netflix en ook best wel chill
Ga samen een serie kijken! Heel simpel en misschien niet de heetste optie maar wel heel leuk. Begin samen een serie te volgen en spreek af dat je echt alleen maar tegelijk mag kijken. Zet skype aan zodat je elkaar kunt zien of app ondertussen over wat er gebeurt. Zo heb je altijd samen je momentje zonder dat je met andere dingen bezig bent.
Geile kiekjes
Het krijgen en sturen van foto’s is altijd leuk. Ook al komt de foto op een moment dat je niet kan kijken, de wetenschap dat je net iets hebt binnengekregen maakt dat je niet kunt wachten het te openen. Andersom is het spannend wat je terugkrijgt. Des te meer wanneer je elkaar op een gegeven moment wat pikantere kiekjes durft te sturen. Let wel op: we hebben het hier over een relatie waarbij je de ander in reallife goed kent. Stuur nooit zomaar foto’s naar iemand die je online ontmoet hebt.
Telefoonseks 2.0
Hoe kan technologie je seksleven op afstand verbeteren? Dat vroegen we aan sexpert Mandy Ronda. Mandy: “Tegenwoordig kun je wereldwijd overal bellen en internetten; dat biedt mogelijkheden voor telefoonseks 2.0. Bijvoorbeeld gelijktijdig masturberen via Skype of Facetime.”
Veilig
“Je kunt elkaar sexy appjes sturen en spannende opdrachten geven. Via Instagram of snapchat kun je videootjes opnemen en foto’s versturen die vanzelf weer verdwijnen; spannend én veilig, want je weet nooit waar je beelden ongewenst terecht komen.” Zorg wel bij de eerste keer dat je van elkaar weet dat jullie daar allebei een goed gevoel bij hebben. Uit het niets een pittig fotootje krijgen kan anders nog weleens schrikken zijn. Weet je dat dat wel goed zit? Leef je uit!
Toys toys toys
“Nog iets verder gaan de verschillende seksspeeltjes. Er zijn namelijk steeds meer zogenaamde 'teledildonics' zoals een vibrator die je wereldwijd op afstand via je telefoon kunt bedienen. Ook zijn er sets van toys voor koppels - een masturbator en een vibrator -. Dit werkt met ingebouwde sensoren die met elkaar zijn gesynchroniseerd waardoor ze reageren op basis van de bewegingen van de ander. Deze markt neemt alleen maar toe. Virtuele seks heeft steeds meer de toekomst.” 

Doe je best voor elkaar
Er zijn mogelijkheden genoeg om het op afstand warm van elkaar te krijgen. Je moet dan wel echt tijd voor elkaar in plannen. Ondanks dat jullie allebei je eigen leven hebben. Videobel niet alleen maar wanneer het uitkomt maar spreek dat ook echt af. En als iemand toch een keer afzegt, til daar dan ook weer niet te zwaar aan. Doe je best en heb vertrouwen dat de ander dat ook voor jou doet.
Als je elkaar dan weer ziet
Het is heerlijk om uit te kijken naar het moment dat je elkaar weer ziet. Ook al is dat pas over maanden. Plan het, verheug je erop. Dan heb je iets om naar uit te kijken. Mandy: “En, maak jullie weerzien onvergetelijk... broed ruim van tevoren op een heerlijke date waar jullie je op kunnen voorbereiden en helemaal naar toe kunnen leven. Koop een verleidelijk lingeriesetje, of mannen: laat je liefje weten wat je met hem/haar wil doen.”
Liefde = No monnie 
Toch blijft het echte contact in een relatie het fijnst. Zorg er daarom voor dat er momenten zijn dat jullie elkaar echt zien. Dat kost geld, maar dat moet je er dan ook voor over hebben. Of zorg dat er een toekomst in jullie relatie zit waarin jullie toch dichter bij elkaar in de buurt komen te wonen.
Tot die tijd: probeer alles uit en maak plezier. Videobel onder de douche, stuur eens die gedachte die je hardop niet uit durft te spreken, ga voor telefoonseks 2.0 en maak tijd voor elkaar. Succes!
Delen: