Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Katten zijn gevaarlijk voor vrouwen!

  •  
30-01-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1255 keer bekeken
  •  
#jepoesiskutvoorjepoes  _1151747611.png
Katten zijn de duivel! Ze lijken lief en schattig. Maar schijn bedriegt. Achter die fluffy vachtjes en kraaloogjes schuilt een groot gevaar voor de vrouw. Katten kunnen namelijk extreme vormen van PMS (premenstrueel syndroom) nóg kutter maken! Kleine klootzakjes. #whatdekat
Terror PMS
Koppijn, buikpijn, pijnlijke boobs, heksengedrag, angst en agressie. PMS is een fokking bitch. En zo’n 25 procent van de vrouwen heeft er last van. En dan heb je ook nog PMDD, een extremere vorm van PMS. Terror PMS dus. Want dat veroorzaakt een negatief zelfbeeld, extreme woede, depressie en zelfs suïcidale gedachten. Juist mannen: die shit is ernstig. Alsof ongesteld zijn nog niet KUT genoeg is verdomme. En nou blijkt dat die shit aan onze poesjes (die miauwende dus) kan liggen!
Kattenpoep
Er is namelijk een verband gevonden tussen de terror PMS en katten. Veel katten hebben namelijk een bepaalde parasiet in zich. En die kan via de kattenkak ook mensen besmetten. Deze parasiet, de toxoplasma gondii, werd al gelinkt aan BDSM ( ja écht ), schizofrenie, angststoornissen en agressie bij mensen. En nu dus ook aan extreme vormen van PMS.
Helemaal para(siet)
Voor het onderzoek werden 151 vrouwen met PMDD symptomen geanalyseerd. En ze namen bloedmonsters om te checken of ze de parasiet in zich hadden. Bij tien van de vrouwen werd de parasiet gevonden. Wat bleek? Deze vrouwen hadden negen keer zo vaak last van extreme emoties dan de vrouwen die de parasiet niet hadden. 
Fok die kattenbak
Oke, oke. Het gaat hier inderdaad om een klein onderzoek. Maar er is dus wel een verband aangetoond. Dus gaan de onderzoekers nu een groot onderzoek houden. Daarvoor zijn ze onderzoekers hè. Maar tot die tijd kan je dus beter uit de buurt blijven. En geef gewoon de kat de schuld als je vet onredelijk boos wordt. Vieze kattenkak. #bah
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.