Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Een BDSM-fetisj door je kat

  •  
27-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
423 keer bekeken
  •  
#poesjeauw_243360265.png
Katten zijn eikels. Ze zien er schattig en fluffy uit. En sommige zijn best lief. Maar de meeste zijn eikels die dingen omstoten, krabben, bijten en denken dat ze God zijn. En uit onderzoek blijkt dat dat ze ook je seksleven kunnen beïnvloeden. 
Parasiet
Nee, niet omdat je verovering wegrent zodra ie ziet dat je 20 katten hebt. Oke, waarschijnlijk ook daarom. Dat is gewoon niet oké. Maar vooral omdat sommige katten een bepaalde parasiet bij zich dragen. ­De ‘Toxoplasma Gondii’ om precies te zijn.
BDSM
In Tsjechië deden ze een onderzoekje . En daaruit blijkt dat mensen die besmet zijn met de parasiet meer van BDSM houden. Hoe dat precies komt weten ze dan weer niet precies. En de parasiet verklaart maar een klein deel van het grotere aantal BDSM-lovers. Maar er is dus wel een linkje.  
Kinky kattenmensen
Die kat kan er dus eigenlijk geen kut aan doen. Maar de parasiet die het veroorzaakt komt voor in kattenbreinen. En wordt verspreid via hun uitwerpselen. Geen zin in een BDSM-fetisj? Zorg dat je extra hygiënisch omgaat met de kattenbak. Of zijn kattenmensen gewoon altijd ontzettend kinky?
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.