Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Vreemdgaan gebeurt het meest binnen deze beroepen

  •  
21-05-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
16723 keer bekeken
  •  
vreemdgaanart
Met de verkeerde schaar knippen. Je frikadelletje in een vreemde gang gooien. Je muts op een ander hoofd zetten. Je mes in een vreemde pot pindakaas steken. Snaaien uit een verkeerde portemonnee. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We hebben het over vreemdgaan! Maar welke werknemers doen het vaakst aan lik op onbekend stukje vlees beleid?
Mannen en vrouwen knabbelen beide weleens aan de aan de verkeerde vleeswaren. Toch verschilt het nogal per beroep hoe heftig het er daar tijdens het 'overwerken' aan toe gaat. Datingsite Ashley Madison deed daar een onderzoekje naar en de resultaten vind je hieronder.

VROUWEN

1 - Medische beroepen

Doktertje spelen, sexy verpleegsterspakkies.... onze fantasie slaat al op hol. Want jawel: 23% van het totale aantal vreemdgaande vrouwen heeft een medisch beroep. Waarom? Misschien omdat ze vaak lange en stressvolle uren draaien. Of omdat een synoniem voor een potje plompen al jarenlang doktertje spelen is. Maar goed, dat weten we natuurlijk niet zeker.

2 – Onderwijs
Leraressen staan op nummer twee met zo’n 12%. Véél minder dus dan medische beroepen. Maar er wordt dus flink rondgeneukt tijdens de ouderavonden. Papa's en mama's kunnen soms ook wel wat bijles gebruiken.

3 – Zelfstandige onderneemsters
Ondernemers nemen graag het heft in eigen handen. En naast dat spreekwoordelijke heft ligt er dus ook regelmatig een vreemde lul in die handen. Of kietelen die handjes een vreemd vagijntje, dat kan ook.

4 –Financiële beroepen
Als je bij een bank werkt, dan werk je blijkbaar ook lekkertjes af op een bank. 9% van de wildwippers werkt in ieder geval in de financiële sector.

5 – Maatschappelijke werksters
Maatschappelijk werksters verlenen weleens diensten buiten de deur. 9% van de vreemdgaande vrouwen werkt in deze sector.

6 – Detailhandel en horeca
Op de zesde plaats met bijna evenveel wildwippers staat de detailhandel samengevoegd met horeca. Biertje?

7 – IT
8% van de vrouwen die weleens een usb-stickje lenen van een vreemde werkt in IT.

8 -  Marketing en communicatie
Babbelen en shit verkopen kunnen vrouwen die werken in marketing en communicatie als de besten. En zichzelf verkopen lukt  ook aardig. 4% van de vrouwen die aangaven weleens vreemd te gaan werkt in deze sector.

9 – Vakvrouwen
Ook 4% van de vakvrouwen laat zich weleens uitboren door een onbekende boormachine. Denk aan vrouwelijke bouwvakkers, elektriciëns en loodgieters.

10 – Juridisch beroep
Ze volgen de wet heel strikt. Maar niet alle juridische vrouwen komen alle relatieregeltjes na. Want 4% van de vrouwen die weleens vreemdgaan heeft een juridisch beroep.


MANNEN

1 -  Vakmannen

Vakvrouwen zijn betrouwbaarder dan vakmannen. Zo’n 29% van de mannen die weleens vreemdgaan heeft  een baan hebben als bijvoorbeeld bouwvakker, loodgieter of monteur. Je zou zeggen dat deze groep juist weet welk gereedschap gebruikt mag worden.

2 -  IT
Vroeger stonden IT’ers nou niet echt bekend als wilde hengsten. Dat is tegenwoordig wel anders. Mannen met een baan in IT vormen zo’n 12% van de vreemdgaande mensen.

3 – Entrepreneurs
Net als bij vrouwen staan entrepreneurs ook bij de mannen op de derde plek. Ondernemen, van achter nemen, op je bureau nemen: één pot nat.

4 – Detailhandel en horeca
Vreemdgaan gebeurt vaak tijdens het uitgaan. Maar het horecapersoneel kan er zelf ook wel wat van. Samen met de detailhandel staan ze bij de mannen met 8% op nummer 4.

5 – Financiën
Geld maakt niet gelukkig. Een lekker hapje buiten de deur smikkelen misschien wel! Want 8% van de vreemdgaande mannen werkte in financiën.

6 – Marketing en communicatie
Een broodje poep verkopen kan je als goede marketing- en communicatiemedewerker wel. Net als het broodje poep dat je niet vreemdgaat. 6% van de buiten de deur batsers werkte in marketing en communicatie.

7 – Medische beroepen
Ze stoppen protheses, medicijnen en af en toe hun piemel in ‘patiënten’. 5% van de mannen die weleens doktertje buiten de deur speelt had een medisch beroep.

8 – Juridische beroepen
4% van de buiten de pot pissende mannen heeft een juridisch beroep. Wel handig, kunnen ze gelijk hun eigen scheidingspapieren afhandelen.

9 – Onderwijs
Leraren, professors en docenten. 4% van de vreemdgaande mannen werkt in het onderwijs.

10 – Kunst en entertainment
Nét in de top tien staan kunstenaars en entertainers. 4% van de mannen die weleens vreemdgaat werkt in deze sector. Monogaam blijven is ook een kunst.


Of je nou oliesjeik of vuilnisman bent: vreemdgaan is gewoon ruk. Dus doe het niet. Benieuwd wat je mede-Nederlanders van vreemdgaan vinden? Jan zocht het uit!

Delen: