Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Is micro-cheating ook vreemdgaan?

  •  
19-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1843 keer bekeken
  •  
micro cheating
Met de verkeerde vleeswaren spelen is eigenlijk altijd vreemdgaan. En als je tongworstelt met een ander dan ben je in de meeste relaties ook af. Maar hoe zit dat met flirten, gladde berichtjes en je op een bepaalde manier kleden voor iemand? Micro-cheating noemen ze dat. Emotioneel vreemdgaan. En soms is dat het voorstadium van echt vreemdgaan. Want die licht-pikante appjes kunnen natuurlijk tot meer leiden. Best logisch dus dat je daar als partner boos en onzeker van wordt.

Doe jij weleens aan micro-cheating?

Onschuldig of niet, jij bent waarschijnlijk ook weleens aan het micro-cheaten. Hier hebben we een paar voorbeeldjes voor je. Kan je even kijken hoe erg jij er zelf aan toe bent. 
-      Je slaat je woest aantrekkelijke collega ‘Kim’ op in je telefoon als ‘Mark’.
-      Sneaky gedrag zoals je laptop dichtklappen wanneer je lover binnenkomt.
-      Je liket allemaal foto’s van je buurvrouw, de caissière van de buurtsuper en sexy collega’s.
-      Je stuurt licht flirterige berichtjes met emoji’s zoals hartjes, kusjes, spetters en aubergines naar andere lekkere hapjes dan je eigen. (na de aubergine gaat het meestal wel echt de foute kant op)
-      Je stuurt letterlijk flirterige berichtjes.
-      Je hebt een nieuwe baan als professioneel knuffelaar of wat dan ook en vertelt het als eerste aan een ‘vriend(in)’ in plaats van je liefje.
-      Wanneer er gevraagd wordt of je een relatie hebt en je zegt ‘nee’.
-      Je stelt een bepaald persoon liever niet voor aan je partner.
-      Je zorgt voor een onweerstaanbaar uiterlijk wanneer je weet dat je een bepaald persoon gaat zien.

Vertrouw op je gevoel

Sommige mensen nemen dit soort gedrag heel erg serieus en kunnen er nu dus lekker een naampje aan geven. Kan je je partner eindelijk eens concreet ergens van beschuldigen. Anderen vinden het bullshit. Een beetje flirten moet kunnen. Wat jij er van vindt moet je natuurlijk lekker zelf bepalen. Vertrouw vooral gewoon op je gevoel. Die spreekt meestal wel de waarheid. Wat vinden jullie?
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.