Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

'Toen ik klaarkwam, was het mijn beste orgasme ooit' | Echte orgasme verhalen

  •  
01-11-2018
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
12940 keer bekeken
  •  
thumb_orgasmeverhalen
Liters sperma, enorme pikken van staal en vrouwen die het uitschreeuwen à la Tarzan. Maar is dit wel zo realistisch? Hoe gaat het er nou echt aan toe tussen de lakens? Vliegt daar het sperma ook alle kanten op? Komen vrouwen daar ook altijd klaar van penetratie? Wij vroegen jullie naar de orgasmes die jullie het meest zijn bijgebleven.
Hemelse SM
Bram (19): “Midden in de winter ging ik een weekendje weg met mijn vriendin naar een huisje op een zo goed als verlaten vakantiepark in België. We hadden het over seksfantasieën en kwamen op SM. We hadden dit nog nooit gedaan en hadden dan ook niks bij ons. Mijn vriendin kwam met het idee dat ik onderdanig moest spelen. Ze vroeg me haar te helpen het bed om te draaien. Het bed lag nu op zijn kop op de grond met vier pootjes naar boven. Ze legde een paar kussentjes op de houten onderkant, waar ik naakt op moest gaan liggen. Ze bond me vast: mijn armen aan twee pootjes en mijn benen aan twee pootjes. Ik was geblinddoekt met onze enige theedoek, waarmee we een half uur eerder de afwas nog mee afdroogden. Het werd een ander soort SM dan ik verwachtte. Ze sloeg me niet of iets dergelijks. Nee, ze begon mij te pijpen. HEMELS. Ik zag niks, ik kon niks doen, het was een hele nieuwe ervaring. Om er nog een schepje bovenop te doen heeft ze me vijf keer ge-edged, precies stoppen met pijpen voordat je klaarkomt, waardoor het steeds heftiger wordt. Toen ik klaarkwam, was het mijn beste orgasme ooit." 
Meesterlijke beffer
Lara (25): “We kenden elkaar nu al een tijdje, de seks met hem was onbeschrijfelijk. Zo teder, maar tegelijkertijd ruig en hard. Het leek altijd net of we één waren. Beffen vond hij heerlijk en hier was hij dan ook een meester in. We zoenden elkaar en hij gooide mij op het bed waarna hij mijn broek en slipje uittrok. Hij ging naast het bed op zijn knieën zitten en legde mijn benen in zijn nek. Mijn voeten op zijn schouders. Hij likte me zachtjes en ik begon te kreunen. Ik merkte aan hem dat hij er ook van genoot. Af en toe zachtjes en dan weer wat harder. Ik liet me helemaal gaan en mijn lichaam begon te trillen. Ik voelde dat mijn heupen omhoog gingen en mijn tenen krulden. Ik kwam klaar. Mijn benen schokte nog na en even voelde het alsof ik op een andere planeet was.”
Heel heel dichtbij
Tuyen (24): “Ik behoor dus tot de groep mensen die nog nooit een orgasme heeft gehad. Ik begon met seks op een best wel late leeftijd en eigenlijk overviel het me een beetje. Ik was 19 toen ik voor de eerste keer door iemand werd bevredigd. Ik had nog nooit gemasturbeerd en voelde ook niet echt behoefte om dat te doen. Ik hoorde vriendinnen weleens praten over seks, masturberen en klaarkomen, maar eigenlijk wist ik niet wat het was en hoe dat in zijn werk ging. Zowel seks als klaarkomen. Dit veranderde na mijn eerste vrijpartij. De jongen had er duidelijk wel heel wat verstand van en vanaf dit moment wilde ik meer weten over seks. De interesse in seks overviel me dus. Nog steeds had ik geen idee wat klaarkomen was en masturbeerde ik niet. Ik kan me goed herinneren wanneer ik voor het eerst een orgasme zag gebeuren. Niet bij mezelf dus, maar met de jongen waarmee ik seks had. Super dom, maar omdat ik het eigenlijk niet kende schrok ik er een beetje van. Ik wist niet wat er gebeurde en ik wist ook niet of het goed was. Pas een paar seconden later realiseerde ik me dat hij was klaargekomen. Oké. En nu?, dacht ik. Kort daarna ervaarde ik zelf een 'bijna-orgasme' door orale seks, maar ook toen schrok ik ervan. Ik kende het gevoel niet en wilde daardoor niet verder gaan.
Ze zeggen dus dat 'je het wel weet' als je klaarkomt. Daarom weet ik zeker dat ik nooit een orgasme heb gehad, maar wel dichtbij heb gezeten. Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat ik er te erg mee bezig ben tijdens de seks. Het lukt me niet om mijn hoofd leeg te maken, ook niet tijdens masturberen. Ik heb me lang zorgen gemaakt hierom, en heb zelfs na het aanschaffen van een vibrator nog geen orgasme gehad. Inmiddels (door o.a. lezingen te bezoeken) weet ik dat ik niet de enige (vrouw) ben die dit probleem heeft en daar vind ik veel rust in."
Drie in één
Amid (24): “Dat ene moment na een avondje feesten staat als een litteken in mijn geheugen gekerfd. Ik was geil. 'En wat doet elke homo op zo’n moment?', vraag je dan? Nou, hup alle mogelijke datingsapps openen. Maar nee, die avond niet. Die nacht kon ik maar aan één persoon denken. Ik had ooit eens een seksdate gehad met deze toch wat oudere vent, maar dat maakte het allemaal alleen maar spannender. Ik besloot hem te appen; zijn nummer had ik natuurlijk nooit verwijderd. Ik zag dat hij online was en binnen 20 minuten stond ik in zijn huis. Het was warm, en er lag een matras op de grond. Ik kleedde me uit en ging liggen. Hij begon me te likken en wist niet van ophouden. Vervolgens kwamen de dildo’s op tafel. Eén voor één neukte hij me om me goed open te krijgen. Ik wist niet wat me overkwam. Ik wilde meer, meer, meer! En dat gaf hij mij! Toen hij vond dat ik wijd genoeg was neukte hij me. 
Een paar uur later besloten we een derde erbij te vragen. We zette de deur op een kier en wachtten tot hij binnen kwam. Ik trok aan mijn pik terwijl Jon in mijn tepels beet. Toen kwam Tom binnen. Hij trok zijn kleding uit en begon mij gelijk te zoenen. Het zoenen werd steeds ruiger en hij gooide me op mijn rug. Jon wist wat hij moest doen en begon tussen mijn benen te likken. Eerst mijn pik, toen mijn ballen en uiteindelijk mijn anus. En dit bleef hij herhalen. Ondertussen ging Tom los met zijn vingers en pakte hij mijn tepels stevig vast. Jon bleef me pijpen en pijpen en stopte ook nog een dildo in mijn gat. Ondertussen stopte Tom zijn pik in mijn mond. Ik voelde zijn hartslag kloppen. Beiden gingen steeds harder en harder. Ik hield het zelf niet meer, ik voelde een constante warmte in mijn pik. Ik werd steeds groter, alles tintelde, ik voelde het komen en toen spoot het eruit. Langzaam haalde Jon de dildo eruit en stroomde het zweet van mijn lichaam. Dit gevoel is niet te beschrijven.”
Wil jij ook graag hier jouw meest bijgebleven orgasme delen? Stuur dan een e-mail naar spuitenenslikken@bnnvara.nl.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.