Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

10 x Zo zeg je wat je lekker vindt

  •  
18-05-2017
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
5073 keer bekeken
  •  
Befthumb
“Lik eens lekker aan m’n kut schatje. Ik wil dat je mijn clit heel hard zuigt en je tong overuren laat draaien. Dan squirt ik je daarna hélemaal onder.” Heb je een chick ooit zoiets horen zeggen? Vast niet. Maar vervang ‘kut’ en ‘clit’ even voor ‘pik. En ‘squirt’ voor ‘spuit’. En hoppa: het klinkt al veel bekender.
Waarom kost het veel mannen zo weinig moeite om te zeggen dat ze hun pik gezogen willen hebben. Maar moeten veel chicks al giechelen als ze het woord ‘kut’ uitspreken? Chicks: hoe moet je moppie nou weten wat je lekker vindt als je het niet zegt? Hij is geen magische clit-fluisteraar ofzo! Dus hier een aantal tips om je op weg te helpen. #graaggedaankut
1. Weet wat je wil
Tip één is gelijk de belangrijkste. Als jij niet weet wat je lekker vindt, kan je natuurlijk niet verwachten dat hij dat wel weet. Dat klinkt heel logisch. Is het ook. Maar niet iedereen lijkt dit te weten. Zorg dat je je eigen flamoes door en door kent. Wéét hoeveel druk of hoeveel vingers voor jou de trick doen. En daar kom je natuurlijk maar op één manier achter: heel veel oefenen! #lekkervlotteren


2. Speak out!
Je weet nu wat je lekker vindt. Doe daar iets mee. Sharing is caring enzo. Dus gewoon je bek opentrekken! Niet te verlegen doen. Mannen zijn gek op dirty talk. Dus voel je niet bezwaard om lekker expliciet te zijn. Draai er niet omheen. #alleenmetjetong 
3. Psssttt..
Durf je toch niet zo goed hardop te zeggen wat je lekker vindt? Fluister het dan in z’n oor. Subtiel en zeer geil.
4. Schrijf het op
Als je het helemaal je strot niet uitkrijgt, kan je het ook nog opschrijven. Probeer het eens in een appje. Bijvoorbeeld als opwarmertje. Je kan vlak voor je hem ziet sturen dat je opgewonden bent. Check hoe hij daarop reageert. Waarschijnlijk staat hij al voor je deur voordat je ‘kut’ kan zeggen. Stuur dat je het zo geil vindt als hij jou likt. En vanaf daar kan je explicieter vertellen wat je precies wil.


5. Standje 69 is je beste vriend
Vind je het lastig om te zeggen dat je vaker gebeft wil worden? Stel standje 69 voor. Samen spelen, eerlijk delen. Voor wat hoort wat enzo. Likken en gelikt worden.

6. Wees positief
Beloningsgericht trainen is heel effectief bij honden. Hier willen we verder niks mee zeggen ofzo. Maarrrr. Als je hoort dat je iets goed doet, ga je het automatisch leuk vinden. En krijg je zin om nóg beter te worden. Laat het hem dus weten zodra hij de right spot raakt. En goed ook! 
7. En specifiek
Niemand schiet er iets mee op als je vaag blijft. Kom niet aan met “Ja, dit is op zich wel lekker”.  Wat nou ‘op zich wel lekker?’. Niet lekker genoeg dus. Zeg bijvoorbeeld specifiek: “Wat je nu doet is lekker, maar het zou nog lekkerder zijn als je iets meer druk gebruikt. En niet alleen het puntje van je tong, maar je hele tong.” Wees duidelijk!

8. Maar houd het kort
Niets killt een libido zo snel als een heel betoog over wat er allemaal moet gebeuren. Die spreekbeurt geef je ver voor de seks en niet vlak voor of tijdens. Als hij opgewonden is zit al het bloed om die hersens actief te houden al ergens anders. Dus kom niet met ingewikkelde, wiskundige squirt-formules aan.
9. Geen woorden, maar daden
Soms kunnen woorden gewoon niet beschrijven wat je voelt. Of wil voelen, maar nu nog niet voelt. Gelukkig heb je twee handen die dat wel kunnen. Pak zijn handen en gebruik ze om aan te geven hoe en waar je graag aangeraakt wil worden. Ga door met wat het lekkerst voelt.

10. Ga bovenop hem zitten
Op zijn gezicht dus. Ja, dat vindt hij verdomde geil. Geloof het nou maar. En gewoon doen. Niet nadenken. Verstand op nul. Gedachten op lul. En DOEN!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.