Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Tandenpoetsen is goed voor je boner

  •  
04-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
790 keer bekeken
  •  
#schrobbenmaar_3055793920.png
Met goed je bek schrobben maak je niet alleen je tandarts blij. Je doet ook je pik een plezier. Niet alleen omdat je met een putlucht uit je smoel de chicks wegjaagt. Maar omdat poetsen de kans op een weigerende spuitfluit verkleint. #vloeibareviagra
Hoe dan?
Nou, als je slecht poetst stapelt tandplak zich op je tanden. Hierdoor kun je chronische tandvleesontsteking krijgen. Noemen ze ook wel paradontitis. En dat verhoogt de kans op problemen met je zwans. Tandvleesontsteking tast de bloedvaten van je lichaam aan. Dus ook die van je lul. En wat heb je nodig om een stijve harry te krijgen? Doorbloeding ja!

Piemelproblemen 
Onderzoekers  vergeleken de knakworsten van meer dan 200.000 mannen tussen de 20 en 80 jaar. Bijna de helft van de dudes met tandvleesontsteking had ook een weigerende willy. In Nederland heeft 17% van de mannen boven de 18 jaar last van defecten down under. Daar zijn natuurlijk meer oorzaken voor dan een stinkende muil. Ook te veel met je mobiel spelen kan zorgen voor een slappe snikkel.
Dus. Hangt je leuter te vaak halfstok? Goed de tandjes poetsen dus. Flossen, schrobben, stoken, alles. Voor je het weet heb je weer een tent in je lolbroek!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.