Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

4 x Zo wordt waterpijpen chiller

  •  
08-11-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2123 keer bekeken
  •  
#smakelijksabbelen_753861801.png
Waterpijpen? Been there, done that. Maar op déze manieren heb je vast nog niet aan de slang van plezier gezogen. Dus: mondje open! Waar wacht je nog op?
Ice Cubes
Niemand lurkt graag aan een schoorsteen. Hoestbui. Rauwe keel. Wil je niet. Je kunt de rook heel easy peasy zachter maken. Drop ‘n paar ijsklontjes in het water. Vindt je tere keeltje fijn. Kun je daar weer andere dingen mee pijpen. Ghehe.

Het witte goud
Melk is goed voor elk. Dus óók voor je waterpijp. Door koeiensap krijg je dikkere rook. Maar knijp er geen hele uier in leeg. Dan komen er belletjes in de slang. En dat wil je niet. #koebellen
Zuipen en zuigen!
Drank in je shisha is best chill. Er zit in de damp niet veel alcohol, maar het kan rétesnel gaan! Door het smoken breekt het niet eerst af in je maag of lever. Het knalt dus BAM! van je longen naar je harses. Dus. Geen liters vodka erin pleuren. Een shotje is genoeg en fucking lekker. Voordeel: als je de alcohol niet drinkt, scheelt dat een heleboel calorietjes . Witte wijn past goed bij een zachte tabaksmaak als mint. En rode wijn is smooth bij fruitsmaken als aardbei of framboos. Alsof er een engeltje op je tong klaarkomt! #tipvandechef
Mix ‘n match
Hasj of wieries pijpen is natuurlijk classic. Ook daar heb je mega veel soorten  van. Doen dus. Maar NIET in combinatie met alcohol. Dit zorgt voor ellende. Dus: be careful. Voordat je 'de pijp' uitgaat.
Delen: