Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Squirtle laat je squirten

  •  
03-10-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1553 keer bekeken
  •  
#Poképikken_4231599959.jpg
Je klitje kietelen terwijl Pikachu je vanachter neemt. Meters ver squirten doordat Squirtle je gleuf in glijdt. Of door Charmander je flamoes laten vlammen. Het kan!
De dildobouwers van Geeky Sex Toys hebben drie Poképikken en een buttplug gemaakt. En ze heten Bulby, Charmy, Squirty en Piky. Huh, geen Diglet? Nee, geen Diglet. En ook geen pocket pussy in de vorm van een slurpende Weepinbell. Gemiste kans. Maar dus wel een Pikachu buttplug. Druk hem erin en je hebt een Pikachu staart. Een beetje vingeren en je krijgt rode wangen. Pika muts op en je carnaval outfit is compleet. Succes gegarandeerd. Pika Pikaaah!
Spleet of reet
Wil je van je sterretje geen rondje maken? Dan moet je één van de drie Pokédildo’s hebben. Voor de lange lul fans is er de Charmy. Met z’n 18 centimeter de langste van het stel. En met een clitkietelaar in de vorm van een vlammetje. Ja, een vlammetje. Behoorlijk puntig dus. Dus beter jas je ‘m niet direct vol naar binnen. Of wel natuurlijk. Jouw keus.
Als je geen fan bent van baarmoeder prikkertje. Maar wel houdt van een dikke vette dop in je doos dan moet je de Bulby hebben. Deze imitatie zwans is iets korter en heeft Bulbasaurs bloembol als top.  #dikkerisbetter
Als je fantaseert over seks met schildpadden. Een natte sloot krijgt van de Ninja Turtles. Of gaat squirten van Squirt van Finding nemo. Dan heb je een zieke geest. En nu ook een toepasselijke dildo. Voor de schildpad-fetisjisten onder ons is er namelijk: de Squirty. Een dildo die lijkt op een schildpad op een stok. Ieder zijn ding.
Als echte Pokémon fan móet je natuurlijk zo’n Pokédildo hebben. Zodat je vóór elke friemelsessie “Pikachu, ik kies jou!” kan roepen. Of je koopt ze gewoon allemaal. Gotta catch ‘em all enzo. 

Meer over:

pokémon
Delen: