Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Nieuwe webserie: Queer Amsterdam

  •  
15-02-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
203 keer bekeken
  •  
#YOUTUBE_2858671462.png
Queer Amsterdam is dé nieuwe dramaserie van BNN! Hetero's, homoseksuelen, biseksuelen, mannen en vrouwen worden allemaal in een hokje geknald. Lekker makkelijk en overzichtelijk. Maar voor sommigen juist mega kut. Want niet iedereen past in zo'n hokje. Daarom sloopt Queer Amsterdam die hokjes, weg ermee!
Aflevering 1: Je komt er niet in
Sam komt uit de kast als transman terwijl zijn broer Jesse zijn debuut als drag maakt. Ondertussen maakt Mira een plan om tijdens Gay Pride een feministisch statement te maken met een Free the Nipple actie.
Aflevering 2: We moeten dit doen!
Sam en Robin gaan shoppen voor een packer en ondertussen speelt Jesse een wedstrijdje swipen met zijn collega's.
Aflevering 3: Who's the man?
Sam probeert indruk te maken met zijn nieuwe packer terwijl Mira betoogt dat het laten zien van je borsten een politiek statement is dat hard nodig is in een door mannen gedomineerde maatschappij.
Aflevering 4: You're the man!
Mira komt hospiteren bij Sam en Jesse. Jesse is direct fan maar Sam weet zich geen houding te geven.
Aflevering 5: Ga je zo de deur uit?
Sam wil wel sorry zeggen tegen Mira maar weet niet goed hoe. Mira breit ondertussen bivakmutsen voor haar actie en noemt Sam een conservatieve bitch. Jesse is gewoon zijn fabulous zelf.
Aflevering 6: Ik boven, jij onder?
Mira en Sam laten zien dat verhuizen heel awkward én romantisch kan zijn terwijl Jesse een spannende encounter heeft in de darkroom met Bram en een onaangekondigde +1.
Aflevering 7: Wat moet ik aan?
Sam raakt in lichte kledingcrisis als Mira met hem wil gaan zwemmen. De date begint romantisch maar Sam worstelt enorm met zijn gevoelens, waardoor de date een andere wending krijgt.
Aflevering 8: Kiezen
Jesse probeert in een spectaculaire performance uit te leggen wie hij is en hoopt zo Brams hart te veroveren. Ondertussen vraagt Mira zich af of ze nou op het geslacht of de persoon valt.
Aflevering 9: Volg de tepels
Sam heeft al z’n awkwardness ten opzichte van tepels overboord gezet om tijdens Gay Pride een ultieme actie op te zetten. Grote vraag blijft: zal hij Mira voor zich winnen? *tromgeroffel*
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.