Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Deze dansmoves vinden we sexy

13 feb 2017
  •  
leestijd 2 minuten
#schuddenmetdiekont _2576637823.png
‘Ik zie je heupen van links naar rechts gaan. Je maakt me zeeziek, ik kan niet recht staan.’ De een houdt van bibberende billetjes. De ander van bouncende boobies. En anderen gaan weer lekker op een hink stap sprong achterwaarts en terug. Dansen is best een dingetje en de meeste mensen doen gewoon maar wat. En dat is helemaal prima. Wij vinden dat iedereen vooral lekker moet bouncen zoals ie zelf wil. Maar onderzoekers zijn eruit: dit zijn de aantrekkelijkste moves voor vrouwen.
De onderzoekers legden de hippe danspasjes van 39 vrouwen van 18-30 jaar vast. Die los gingen op een hitje van Robbie Williams. De dansende chicks werden gefilmd en omgetoverd tot onherkenbare poppetjes. Zodat ze niet beoordeeld konden worden op hun looks. De beelden werden daarna beoordeeld door heteroseksuele mannen en vrouwen. En daaruit bleek welke danspasjes wél en niet aantrekkelijk gevonden worden.
Hier worden we wild van:
En deze laten we liever lopen:
Hoe dans je nou sexy?
Zo dus: wiebel flink heen en weer met die heupjes. Beweeg je benen onafhankelijk van elkaar. Zwaai met je armen, ook onafhankelijk van elkaar. Maar let op dat je het niet té wild doet. Anders denken ze nog dat je Parkinson of Tourette hebt. Ja, dit staat dus ECHT in het onderzoek. Die vogeltjesdans voortaan maar even skippen dus.
Waarom dansen we eigenlijk?  
Wetenschappers zijn er nog niet helemaal over uit. Maar het zou onderdeel van de ‘hofmakerij’ kunnen zijn. Een paringsdans, oftewel: regelen dus. Deze nieuwe studie bevestigt dat. Volgens onderzoekers vinden mannen deze moves sexy omdat ze er handige info uit krijgen.
Lekker loeren
Heupgezwaai zou een goed teken kunnen zijn van vruchtbaarheid. En je benen en armen onafhankelijk van elkaar bewegen laat zien dat je een goede motorische controle hebt. "Het klopt dat vrouwen dansen om zich in de kijker te spelen bij mannen, maar ze dansen ook om andere vrouwen te laten zien hoe goed ze zijn”, zeggen de onderzoekers.
Dus: zwaai met die heupen, beweeg lekker met die armen. Draai een keer in het rond. Stamp met je voeten op de grond. Etc. 
Benieuwd wat de lekkerste danspasjes voor dudes zijn? Dat lees je hierrrrr.