Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Politie: ‘Stop met sexting’

  •  
06-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
280 keer bekeken
  •  
Sexting site
Sexters, we moeten praten. Jullie blijven naaktfoto’s rondsturen en dat gaat best wel mis. De politie waarschuwt nu dat slachtoffers van sexting gechanteerd worden. Elke dag melden zich minstens drie jongeren. En veel van die slachtoffers krijgen psychische problemen, sommigen overwegen zelfs zelfmoord. Niet iets waar je aan dacht toen je in een geile bui een foto naar je nieuwe lekkertje stuurde.
Anoniem bestaat niet
Van de eerdere tips om onherkenbaar te blijven stapt de politie nu dan ook af. Anonieme sexting bestaat niet. Je bent nooit onherkenbaar, zelfs als je hoofd niet op de foto's staat. Helemaal geen geile fotootjes meer kunnen maken is wel jammer though. Maar alsnog minder jammer dan afgeperst worden omdat de moedervlek boven je bil herkend wordt van je vakantiefoto’s op Texel.

Jouw vleespakketje in de groepsapp
Zelfs zonder hoofd en met je vlindertattoo uit beeld wordt achterhaald dat het jouw vleespakketje is die in de ‘Zuurkool-is-kut’-Whatsappgroep rondgaat. En even later in de ‘Zondag2boys’ en nog later vraagt een onbekende om knaken omdat je foto anders verder openbaar wordt gemaakt. Moedervlekken en littekens worden omcirkeld met vernederende teksten erbij. “Als mensen kwaad willen, dan zoeken ze het uit tot op het bot”, zegt Yet van Mastrigt, zedenexpert van de Nationale Politie.

Stuur niet je kut
Dus, we kunnen nu eigenlijk maar één ding roepen: mensen zijn kut, dus stuur ze niet je kut (of lul!). Het gaat gewoon niet. Lame. Maarja, reden te meer om gewoon ouderwets naar je schatje te fietsen en hem/haar te verrassen met een blote serenade. Wel zorgen dat er geen ouders thuis zijn. En dat de buurvrouw niet in de bosjes staat te filmen.
Kun je het nu echt echt echt echt echt niet laten? Echt niet?  Luister dan nog even naar Gwen , dan gaat het misschien iets minder snel mis. Maar doe toch maar niet.
Delen: