Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Pikhaar kniptips

  •  
06-12-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
8259 keer bekeken
  •  
#manscaping_1947134222.png
Er is weer een onderzoekje opgeduikeld! En dat onderzoekje zegt dat mensen die regelmatig hun schaamhaar scheren, 80 procent meer kans hebben op soa’s. Hartstikke vet veel meer kans dus. Logisch ook want schaamhaarscheerders hebben vaker seks. Maar dat is niet de enige reden. 
Tijdens een scheersessie maak je namelijk kleine wondjes in je huid. En door even rap je bos te kappen maak je er een heleboel. Die kleine wondjes zorgen er weer voor dat de soa’s makkelijker binnenkomen. Denk aan soa’s die je door huidcontact oploopt zoals herpes en syfilis. Ook vergroot een verkeerde scheersessie de kans op irritatie, ingegroeide haren, roodheid en ontstekingen. Dus vanaf nu: neem de tijd, volg dit stappenplan en verklein de kans op een zieke pieleman!
Speciale knipkit
Dit staat als een keiharde lul bovenaan. Manscaping doe je niet met de kipknipper uit de keuken. Je wil geen salmonellazak. En ook je sikhaarschaar of kopknipper moet je achterwege laten. Schaf een speciaal setje aan voor je snikkelgebied. Dat is sowieso het geld waard. Je zaakje loopt niet weg. Tenzij je tig soa’s hebt. En dat voorkomt zo’n setje dus.
Rond je penetreerpakket bivakkeren sowieso een zooi bacteriën. En die moeten daar lekker blijven. Als je na je balzak met hetzelfde mesje je sik scheert kan je een schimmelsik krijgen. En van een koortslip krijg je een herpespik.
Voorbereiding
Je zaakje vindt voorspel fijn. Clean de schaar, mesjes of het scheerapparaat met een beetje alcohol. En sop je oerwoud grondig in vóór het kappen. Hiermee verklein je de kans op jeuk en ontstekingen. En dat wil je, Google maar op ontstoken balzak of pik. Dat wil je niet.
Eerst grof geschut
Met een scheermesje een heel oerwoud kappen is een slecht idee. Je knipt ook geen heg met een nagelschaar. Kan je door het schaamhaar de boomstam niet meer zien? Knal er dan eerst een schaar of een trimmer overheen. Dan heb je meteen minder kans op bultjes, irritatie en rode vlekken.
Scheerschuim
Is je pikhaar op stoppellengte? Kwast er dan een dot scheerschuim overheen. Dat scheert soepelere en het voorkomt irritatie. Vindt je pik fijn. En je balzak trouwens ook.
De juiste kant op
Daarmee bedoelen we: met de haargroei mee scheren. Door tegen de richting in te scheren oogt het misschien kaler. Maar hierdoor maak je meer wondjes en na een tijdje oogt het rood en bulterig. Charmant. Naast meer kans op soa’s betekent het ook meer ingegroeide haren. En die zijn beide kut.
De balzak
Je zachte verschrompelde krieltjes verdienen extra aandacht. Je balzak is het gevaarlijkste gebied. Een sneetje in je rimpelige scrotum is zo gemaakt. En dat wil je niet. Dus trek je zakvel strak en scheer voorzichtig. En scheer vooral de juiste richting op. Dat is best lastig op je balzak, maar echt: doe het.
Kers op de tiet
Is je pielemans weer een kale knakker? Top! Tijd voor de nabewerking. Als je dat niet doet kan je een jeukende heipaal krijgen. En dat is in elke vorm irritant. Dus smeer er een kwakje aftershave met Aloë Vera of kamfer op. Doet wonderen. #enklaariskees
Wil je de kans op een scheersoa’s nog kleiner maken? Scheer dan een paar dagen vóór je sekssessie en niet op de dag zelf. Op die manier geef je de wondjes tijd om te helen en is je hiepaal klaar om te stampen!
Wist je trouwens dat een kutkapsel van alles over de eigenaresse vertelt?
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.