Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Koken met je kwakje

  •  
02-05-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
11720 keer bekeken
  •  
Koken met je kwakje
Lekker hoor! Die klodder zaad die je, wel of niet, gedachteloos door je keel laat glijden, blijkt een stuk veelzijdiger dan je denkt. Het is de nieuwe revolutie in de keuken. Een ecologisch verantwoord product, altijd beschikbaar om te oogsten en meestal bij de hand. Geen duur chiazaad maar gewoon, lekker makkelijk, zaad. Van jezelf, van je vriend, je scharrel, je buurman, maakt niet uit, net wat beschikbaar is.
Creatief met cum  
Wie had dat gedacht? Koken met sperma, voor sommigen een echte hobby. Er zijn maar liefst twee spermakookboeken te vinden: ‘Natural Harvest’ en ‘Semenology.’ Deze staan boordevol heerlijke recepten die gebruik maken van het mannelijke kwakje. Van toetjes tot drankjes, overal kan je je eigen sausje aan toevoegen. Volgens de schrijver van de boeken geeft het zaad ‘een unieke en complexe smaak aan je gerecht.’ Het is dus een beetje zoals blauwe schimmelkaas, je moet er maar net van houden.  

De Amerikaanse YouTuber Davey Wavey raakte geïnspireerd en heeft een recept voor je uitgeprobeerd. Hij heeft de video hiervan op zijn kanaal geplaatst. In een handige tutorial laat hij zien hoe je een verzadigend toetje in elkaar draait en vertelt hij of het nou een beetje lekker smaakt.

Een nieuwe superfood?
Misschien ben je nog steeds niet overtuigd en denk je ‘maar waarom zou ik zomaar sperma door m’n eten gooien?’ Nou, er blijken best wat voordelen aan het eten van zaad te zitten. Het is namelijk een goede bron van verschillende voedingsstoffen, bevat weinig calorieën en het helpt ook nog eens tegen depressies.

Genoeg reden dus om het uit te proberen. En als je denkt, wanneer dan? Probeer het eens om een anniversary te vieren, of gewoon omdat het dinsdagavond is. Wel zo aardig om het even te melden voor je zomaar sperma bij je geliefde naar binnen gaat lepelen. Daarnaast is het goed je even te laten testen zodat je zeker weet dat het veilig is. Je wil natuurlijk niet je schatje met een bittere nasmaak achterlaten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.