Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Het raarste wat je vandaag gaat zien

  •  
19-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
83 keer bekeken
  •  
Luchtseks_1262020899.jpg
Dat luchtgitaarspelen bestaat wist je al. Maar heb je ook al van luchtseksen gehoord? Ja. Luchtseksen. En op 23 oktober zijn de kampioenschappen.


De beste luchtseksers van Amerika komen naar Philadelphia. Om maar één ding te doen. Er op los te neuken. Met lucht dus. En een denkbeeldige sekspartner. Een jury van komieken, lokale beroemdheden en pornosterren beoordelen de trucjes. Eigenlijk een soort van Idols. Maar dan nét even anders. En je ouders zijn waarschijnlijk nét wat minder trots. Naja, het is in ieder geval veilig.


De gek die dit heeft bedacht? Chris Trew. Een komiek die ooit de jury van America’s Got Talent probeerde te overtuigen van zijn 'talent'. Lukte niet helemaal. Dus begon ie z’n eigen show. Met één belangrijke regel: orgasmes mogen niet echt zijn.

Oh ja, van de vorige editie is een documentaire gemaakt. Klik hier voor een voorproefje. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.