Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Dit moet je weten over: puppy play

  •  
31-08-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
14820 keer bekeken
  •  
puppy play thumb
Als je aan puppy play denkt, denk je vast aan spelen met kleine schattige hondjes. Maar in dit geval niet. Puppy play is een fetisj in de vorm van een BDSM-rollenspel. Leren, rubberen of neopreen hondenmaskers, butt plugs met kwispelstaarten, riemen en halsbanden… Waf!
Doggy style
Goed. Je kan dus puppy of baasje zijn. Als je puppy bent speel je letterlijk een hondje. Compleet met hondenmasker, halsband, tuigje en eventueel als kers op de (s)taart een buttplug met (kwispelend) staartje eraan. En  net als echte puppy's moeten deze puppy's ook getraind en opgevoed worden.  

Wat doen ze dan?
Nou, je kan je door je baasje laten uitlaten en verzorgen. Maar je kan ook spelen, knuffelen, blaffen of gewoon lekker chill zijn. Als de puppy's allemaal samenkomen om lekker te spelen dan noem je dat een puppymeeting of play date. En die vinden gezellig bij mensen thuis plaats, In speciale puppyruimtes en soms ook op fetisj-evenementen of in bars.  
Waarom is dat geil?
Bij puppy play gaat het om het rollenspel tussen het baasje en zijn pup. Het baasje kan opdrachten aan de pup geven. Maar in tegenstelling tot de SM-scene hoeft een pup niet te gehoorzamen zoals een slaaf. Het puppyspel is hierdoor minder strak geregeld. Toch liggen beide vormen redelijk naast elkaar. Verder is het natuurlijk de taak van het baasje om goed voor zijn pup te zorgen! Je kan hem een halsband omdoen en uitlaten aan een riem. Of andere typische hondendingen laten doen, zoals pootjes geven en zitten. Maar je hond laten apporteren kan natuurlijk ook. Vet handig ook. 

De puppy’s vinden het fijn om onderdanig te zijn. Je geeft de controle uit handen. Even je hoofd leeg maken, of in 'head of pup space komen', zoals ze het noemen. En er is veel meer interactie. Sommige puppy’s zijn ondeugend, anderen juist weer verlegen. Kortom: geen pup is hetzelfde.  
Of ze ’t ook op z’n hondjes doen? Kan. Maar veel puppy’s en baasjes hebben geen seks met elkaar. Oja, het heeft trouwens absoluut niets te maken met echte honden!
En nu in je mand!!  
[HEADER FOTO: JEROEN WERKHOVEN]
Delen: