Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De lekkerste dj livestreams voor je quarantaine weekend

10-04-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
De lekkerste dj livestreams voor je quarantaine weekend
Het vierde weekend in thuisisolatie staat voor de deur. Steeds meer clubs, dj's en organisaties brengen het feestje naar je toe. Zo voel je je toch verbonden en hoeft je weekend nooit saai te zijn. Voor ieder wat wils. Dit zijn de lekkerste livestreams van het paasweekend. 

Huisfeestje 
Klaar om te dansen in je woonkamer? Elke zaterdag organiseert Sander Hoogendoorn ‘het grootste huisfeest van Nederland.’ Live vanuit zijn keuken. ‘Bring your own beer’ en luister van 22:00 uur tot 23:00 uur live hitjes op het YouTube-kanaal van 3FM. Deze week is het thema disco. Je verzoekjes kan je achterlaten in de comments.

Festival 
DGTL festival moest het geplande festival op de NDSM-Werf dit weekend cancelen, maar bedacht een alternatief. Onder de noemer Digital DGTL organiseert DGTL ‘s werelds grootste online festival. Verspreid over meerdere digitale stages zijn vanaf zaterdagmiddag 14:00 uur livestreams te volgen van o.a. Adriatique, Tom Trago en Mind Against.

Elke zondagmiddag host Elrow om 16.00 op hun Facebookpagina speciale ‘Home Sessions’. Een mix van internationale Elrow DJ's die vanuit hun eigen woonkamer tech house, deep house en techno draaien.

Club
Zin in een avondje rammen? Elke vrijdag gaat de Marktkantine van 21:00 tot 22:30 live. Vanavond met legende Dimitri Kneppers. Om de hoek van de Marktkantine streamt Joris Voorn vanuit de Gashouder.  

Ga je lekkerder op hiphop van eigen bodem? TopNotch initieerde de ’Veel Osso' clubavond. Elke zaterdag vanaf 22:00 uur op hun YouTubekanaal.

Gay 
Op vrijdagen streamt Club Nyx van 22.00 uur tot 00.00 uur Live vanuit de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat. Deze week: Soepeltjes. Trek een croptop aan en maak je klaar voor booty shake.  

Internationaal
Ervaar het Berlijnse nachtleven zonder deurbeleid. Je komt gegarandeerd binnen. Onder de naam ‘United We Stream’ verzamelen de meest iconische clubs van Berlijn - waaronder Watergate, Griessmuehle en Tresor - zich om iedere nacht om de beurt de draaitafel te voorzien van underground elektronische talenten.

Wil je er een pil in gooien? Check dan eerst even dit artikel. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.