Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De kutscheet en waar ‘ie vandaan komt

  •  
15-01-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
74357 keer bekeken
  •  
scheet
In De Seksmobiel beantwoordt Jurre samen met een BN’er, YouTuber of artiest allerlei seksvragen. En dat doet hij zo goed mogelijk. Maar sommige vragen worden zó vaak ingestuurd dat ze net iets meer aandacht verdienen. Daarom beantwoorden we hier wekelijks de meest gestelde vragen uit de Seksmobiel! En deze week is dat de vraag: waar komt de kutscheet vandaan en wat kan ik eraan doen?
Ben je net lekker aan het seksen of lig je uitgeteld op bed, floept er een knetterende kutscheet naar buiten. Gênant! Je lacht er maar om of doet alsof er niks gebeurde. Maar eigenlijk schaam je je dood. Nergens voor nodig. Maar wat is een kutscheet eigenlijk? En waarom komt ie op de meest ongewenste momenten?
Yoga
De kutscheet wordt ook wel een queef genoemd. En de een heeft het vaker dan de ander. De schedewind (ja zo wordt ‘ie ook nog genoemd) wordt voornamelijk aan seks gekoppeld, maar kan je op elk moment ontglippen. Denk aan opstaan, niezen, of als je net de neerwaartse hond staat te doen bij je yogaklasje. Wel is het zo dat vaginale winden vaker door seks ontstaan.
Windtunnel
Je vagina is een soort tunnel, er past niet voor niks een tampon, vinger, dildo of piemel in. Wanneer je seksueel opgewonden bent gaat de baarmoeder iets hoger liggen waardoor de vagina wat langer wordt. Daardoor ontstaat er extra ruimte die zich kan vullen met lucht. Die lucht blijft daarna in je vagina hangen.
Huis-tuin-en-keukenscheet
Die lucht wil er uiteindelijk ook weer uit. Vooral als je je spieren down-under wat ontspant. Het gevolg is een spleetscheet. Het is eigenlijk gewoon oude lucht die er weer uit floept. Heel anders dus dan een normale huis-tuin-en-keukenscheet die uit afvalgassen bestaat en zorgt dat je een uur in de wind meurt. Als het goed is is je vaginale wind gewoon geurloos. Mocht hij wel stinken dan ligt dat niet aan de scheet, maar is er kans dat je een schimmelinfectie hebt. Check dat dan even bij je huisarts. 
Doggy
Seks met penetratie pompt lucht naar binnen. Vooral bij het standje doggy wordt er vaak extra veel lucht naar binnen gepompt. En dan is het ook nog eens zo dat een piemel ervoor zorgt dat die lucht er niet meteen weer uit kan. Ook bij vingers of seksspeeltjes gebeurt dit. Als je sekspartij dan voorbij is en je een onverwachte beweging maakt of juist totaal ontspant ontsnapt ineens alle lucht. Pfffrrrrttt! Maar er spelen meer dingen mee. Bijvoorbeeld de nauwheid van de vagina, hoe nat je bent of de dikte van de piemel.
Voorkomen?
De kutscheet is niet echt te voorkomen, het overkomt iedereen met een vagina! Dus maak je niet druk. Maar mocht je het echt vervelend vinden, dan kan je wel een paar trucjes gebruiken. Je kan tijdens de seks bijvoorbeeld je benen wat wijder doen om wat lucht te laten ontsnappen. Of ze juist wat dichter te houden zodat er minder lucht binnenkomt. Ook kan wat meer vocht of glijmiddel helpen. Dan gaat het allemaal wat soepeler en is er minder wrijving. Ga jij ruftend door het leven en vind je dat tijdens je sportklasje toch wel ongemakkelijk? Dan kan een tampon helpen. Even de stop erin!
Geen probleem
Een kutscheet stinkt niet, zorgt niet voor buikpijn en als je de juiste partner hebt kan je er samen lekker om lachen. Geen probleem dus. Maak je er niet druk om. Je hebt er geen controle over, dus omarm je melodieuze kutklanken!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.