Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De favoriete speeltjes van het Spuiten en Slikken team

  •  
21-04-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
28295 keer bekeken
  •  
IMG_1318
Deze quarantaine lijkt al eeuwen te duren. Maar ons libido lijkt er niet minder op te worden. Niet getreurd, wij laten je niet opdrogen. Het Spuiten en Slikken team deelt hun favoriete speeltje met jou. Spelen maar!

Anne:
Mijn all time favoriet is de Miss Bi Rabit Vibrator. Hier heb ik mijn G-spot mee ontdekt. Je kan je clitoris en G-spot tegelijk stimuleren. Wat hier fijn aan is, is dat je die beiden in een andere frequentie kan zetten!

Jesse:
Ik gebruik geen speeltjes eigenlijk, nooit echt bij stilgestaan denk ik.

Gina:
Mijn lievelingsvibrator is mijn luchtdrukvibrator. Het orgasme dat ik krijg is zo intens. Niks kan hier aan toppen. Maar ik merk wel dat ik hem niet te vaak kan gebruiken. Anders is het effect weg. 

Joosje:
Mijn lievelings speeltje is een Tarzan vibrator. Het is lekker simpel en werkt functioneel. 

Jurre:
Mijn favoriet is de prostaatvibrator,  het is chill dat hij niet groot is en in mijn kont kan. Het zit gewoon op precies de juiste plek door die bocht die erin zit. Leuk voor tijdens het aftrekken.

Anouk:
Mijn favoriet is de Satisfyer Pro. Hij stimuleert je clit en daar kom ik veel sneller en intenser van dan van een vaginaal speeltje.

Pim:
Ik heb geen lievelingsspeeltje. I.Ik ben wel eens tijdens de seks met dildo’s in de weer geweest, maar ook niet echt m’n ding. Ik wil echt vlees!

Lucas:
Ik gebruik geen speeltjes, omdat ik daar eigenlijk nog niet aan toe ben. Ik vind het goed hoe het nu is. Ik sta er wel voor open om ooit een keer speeltjes te gebruiken.

Emma:
Ik gebruik alleen tijdens het masturberen mijn vibrator. Tijdens de seks pak ik hem er heel af en toe bij. Het is een simpele vibrator. Eigenlijk een soort trillend staafje. Dat is ook het enige wat ik heb. 

Gwen:
De quarantaine wordt saai met mijn Satisfyer Pro 1. Maar goed, als ik een favoriet moet kiezen is het wel de Satisfyer. Ik heb hem nu vier weken en ik ben zeer tevreden. Een Satisfyer laat je heel anders klaarkomen, het is veel intenser en het nagenieten duurt ook iets langer. Ook zorgt hij ervoor dat mijn andere erogene zones meer op scherp staan.

Esther:
In eerste instantie heeft een soort schaamte me tegengehouden om een speeltje te kopen  En later toen vriendinnen wel vertelden dat ze een vibrator gingen bestellen was ik eigenlijk een beetje bang dat ik dan te afhankelijk van zo’n speeltje ging worden. Nu in deze quarantaine-tijden heb ik voor het eerst iets proberen te bestellen maar toen ik met Paypal moest betalen en dat niet lukte heb ik toch weer opgegeven. Maar hoe langer de isolatie duurt,hoe meer kans dat ik er toch een aanschaf. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.