Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag en woensdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag en woensdag zijn er nieuwe afleveringen van Jurre's Date en Emma's Peepshow te vinden op onze site.
Spuiten en Slikken

Je eerste vibrator

25 mrt 2020
  •  
leestijd 3 minuten
Funtoys_vibrators_byfunfactory4
Nu je veel tijd thuis doorbrengt wordt het misschien tijd om je eerste vibrator aan te schaffen. Pakketjes worden nog bezorgd, dus dit is het moment! Maar je eerste vibrator uitkiezen kan spannend zijn. Daarom vertellen wij je graag meer over de soorten vibrators die je kan vinden. 

Vibrators zijn er in allerlei vormen, kleuren en grootte. van G-spot vibrators tot luchtdruk vibrators tot anale vibrators. Je moet voor jezelf even kiezen wat je het belangrijkst vindt. Wil je bijvoorbeeld een vibrator onder de twintig euro of maakt de prijs niet uit maar wel zeker weten dat niemand het hoort? Misschien wil je juist wel anale stimulatie. Of alleen stimulatie op de clitoris. 

Budgetproof
Mocht je op zoek zijn naar een budgetproof vibrator dan raden we je aan om naar mini vibrators te kijken. Je hebt al een mini vibrator voor rond de tien euro. Naast dat deze vibrators goedkoop zijn, vallen ze ook het minst op. Je kan ze makkelijk wegstoppen onder in je ondergoedla zonder dat ze teveel ruimte in beslag nemen. Sommige vibrators lijken  niet eens op een vibrator, maar bijvoorbeeld op een lipstick. 

Stille vibrators
Vind je het belangrijk dat de vibrator die uitkiest zo stil mogelijk is? Je kan op verschillende websites die vibrators aanbieden filteren op de wat stillere vibrators. Handig voor als je het nog spannend vindt om thuis aan de slag te gaan met een vibrator omdat je bang bent dat iemand je hoort. Emma behandeld dit ook in haar Peepshow. Zij geeft je meer tips om het stil te houden. De aflevering kan je hieronder bekijken: 
Luchtdruk vibrator
Wil je een intense orgasme ervaren? Dan kunnen wij je de luchtdruk vibrators aanraden. De prijs van deze vibrators begint rond de twintig euro. De bedoeling is dat je deze op je clitoris zet. Hierdoor ontstaat er een soort zuiging rond je clit, gecombineerd met trillingen. Deze luchtdruk vibrators zorgen voor intense orgasmes, maar het kan wel even zoeken zijn naar de juiste angle. Maar hé, daar heb je nu genoeg tijd voor.

G-Spot vibrators
Wil je liever vaginaal gestimuleerd worden? Dan kan je kijken naar de G-Spot vibrators. Door de speciale vorm die ze hebben focussen zich op jouw G-spot. Ook dit kan voor intense orgasmes zorgen. De prijzen van deze vibrators beginnen tussen de tien en vijftien euro.

Anale vibrators
Dol op anale play, of wil je hier juist mee experimenteren? Experimenteren kan zowel met jezelf als met je partner. De lengte van deze vibrators varieert. In deze categorie gaat het om de lengte van de vibrators. Wil je een wat langere vanaf 30 centimeter? Dan betaal je rond de zeventig euro. Wil je er juist een onder de tien centimeter? Dan ben je rond de 25 euro kwijt. 

Kortom: Kijk vooral lekker lang rond op de website van erotische shops. Er zit geen gender aan genot. Dus ook de mannen kunnen er op los bestellen. Voor ieder wat wils. Het hoeft niet duur te zijn om te genieten in deze sombere tijden. Met je eerste vibrator in huis vliegt de tijd zo voorbij. 


Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Meer over dit onderwerp