Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Bordeel vol sekspoppen in Barcelona

  •  
08-03-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
332 keer bekeken
  •  
lekker poppetje
Bordelen kennen we wel. Huizen vol prachtige vrouwen die voor een duit in hun zakje wel raad weten met je kwakje. Maar wat als je geen zin hebt in een echt persoon? Die praat en beweegt en leeft, zeg maar. Dan moet je een pocketpussy kopen. Of een pop. Of een vliegticket naar Barcelona.
Poppenhuis
Een ticket naar Barcelona? Ja, want daar heb je een poppenhuis. Vol poppen waar je seks mee kan hebben . En dan bedoelen we geen goedkope opblaaspoppen. Of van die porseleinen poppen die je altijd vet eng aankijken. Nee, we bedoelen levensechte sekspoppen. Waar je voor 80 euro een uur lang je sappige knakworst in mag steken. Of mee mag scharen. Ligt een beetje aan je vleeswaren.
Vet romantisch
En dat klinkt een stuk lomper dan het is. Tuurlijk ben je letterlijk aan het seksen met een levenloze pop. Maar ze kleden de ervaring best leuk aan. Zo vind je een tv in de kamer, met allerlei pikante porno, gedimde lichten en kaarsen. Ook kan je aangeven wat voor pakje zij moet dragen en in wat voor setting je haar wil vinden. En dat maakt het best romantisch, toch?
Je wil dit
Je kan eromheen draaien, maar stiekem ben je best benieuwd naar zo’n pop. Al is het alleen maar om te kijken hoe het werkt. Ze voelen namelijk erg realistisch aan. Stukje kouder dan een echt mens, dat wel. Maar de borsten en de vagina voelen best lekker aan. Kunnen wij weten. Want onze Nathan probeerde er vorig seizoen eentje uit . Dus, wie gaan er allemaal een ticket naar Barcelona boeken?
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.