Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Bizarre tripverhalen

  •  
19-10-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
551 keer bekeken
  •  
#doeibalzak_424169984.png
Vorige week redde een man de hond van zijn buren uit een brandend huis. Verdomme wat een fijne buur zou je zeggen. Beetje jammer alleen dat hij moeilijk hard aan het spacen was op LSD en hoestdrank. Met zijn auto door de pui was gereden om binnen te komen. En het huis niet in de fik stond.
Trippen op psychedelische drugs kan best leuk zijn. Maar het kan ook radicaal verkeerd gaan. Sommigen trippen de ballen uit hun broek en doen de raarste dingen.
Jingle bells
Zoals de Amerikaanse Terry Trent bijvoorbeeld. Hij snoof een dikke lijn bath salt en kwam helemaal in de kerstsfeer. Brak vervolgens in bij een random familie. Pakte de kerstspullen van zolder en ging het huis versieren. #hohohostopho
Auw
Van kerstballen naar waar de fok zijn mijn ballen. Een gezonde man vond het een goed idee om een drank te combineren met LSD . En dat moet je niet doen, want tijdens zijn trip knipte hij zijn balzak eraf. Gevalletje flink klote. Toen ie bijkwam snapte hij er de ballen van. En zat hij in zak en as. Dusss…
Lekker boompje
Je kan natuurlijk je ballen eraf knippen. Maar je kan ook gewoon een boom ballen. Waar je hem in moet steken weten we ook niet. Maar een man die tripte op flakka wel. Hij rende in zijn blote tampeloer door de straat. Schreeuwde dat hij God was. En neukte een boom. De politie schoot twee keer met een taser maar dat deed hem niks. Vanaf toen riep hij ‘ik ben Thor’. En als je twee keer wordt beschoten met een taser en je gaat niet neer, dan mag dat.
Jump!
Een andere drug waarvan je flink de weg kwijtraakt is salvia. Na het roken van dat goedje trip je ‘m vijf tot tien minuten keihard. En tijdens zo’n trip kan je rare dingen doen. Spontaan uit een raam springen bijvoorbeeld. 
Kortom, als je van plan bent om flink te gaan trippen. Zorg dan in ieder geval dat je een tripsitter erbij hebt. Die het raam dichthoudt of kerstliedjes met je zingt. Of je balzak redt… Of je imago. #boomswaffelaar
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.