Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

7 x Fetisjen die jij misschien wel hebt

  •  
20-01-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
25128 keer bekeken
  •  
#ofjezusjebuurmantante_2031752157.png
Als je enorm geil wordt van bepaalde voorwerpen, dingen of rituelen dan heb je waarschijnlijk een fetisj. Kan je ontkennen. Maar accepteren en experimenteren is leuker en geiler. Zolang je het maar thuis in je fapparadijs of friemelhut doet. En nou denk je misschien dat je geen fetisj hebt. Tot je de volgende 7 fetisjen gezien hebt.
1. Homeovestisme
Geil je ontzettend op kleding? En gaan je sappen sneller stromen bij het zien van het perfecte shirt of de perfecte broek? Dan heb je waarschijnlijk homeovestisme. Je wordt dan namelijk geil van het dragen van typische kleding van je eigen geslacht. Zie je een man in pak lopen met een chronische boner. Of een vrouw in een jurk met een waterval tussen d’r benen? Dan heb je er een gespot.
2. Tripsolagnia
Wij hebben onze fetisj gevonden! Tripsolagnia houdt namelijk in dat je enorm geil wordt als iemand shampoo in je haar doet. En laten we eerlijk zijn. Als je naar de kapper gaat en de kapper spuit een flinke klodder shampoo op je hoofd. Die hij of zij grondig inmasseert. Dan word je daar best een beetje hitsig van. #shampooooojaaa
3. Retifisme
Ook deze fetisj komt veel voor. In allerlei soorten en maten. Maar echt. Want retifism is een schoenenfetisj. Dus krijg jij een harde plasser of natte slip van een nieuw paar sneakers? Of ga je enorm lekker op een paar hitsige hakken? Dan ben je dus een retifist.
4. Mechanofilie
Deze fetisj komt vooral voor bij mannen. Mechanofielen geilen namelijk enorm op machines. Zo erg zelfs dat ze er seks mee willen hebben. Dus als je moppie echt belachelijk veel tijd doorbrengt met zijn auto of motor. En op een avond thuiskomt met een roetzwarte pik. Dan is hij waarschijnlijk mechanofiel. En heeft ie net de uitlaat geneukt. #gasopdielolly
5. Microfilie
Deze fetisj is top voor kleine mensen. Want mensen met microfilie geilen enorm op kleine mensen. Dus als je klein bent, gewoon even een microfielenvereniging opzoeken. Of een forum. Of wat dan ook. Dan heb je zo iemand gevonden die je aanbid. #wiehetkleinenieteert
6. Macrofilie
Naast mensen die van kleine mensen houden. Zijn er natuurlijk ook mensen die van grote mensen houden. En die noem je macrofielen. Logisch. Tien maatjes meer of een paar koppen groter. Het kan allemaal. Zolang de persoon maar veel groter is dan de macrofiel zelf.
7. Exproctofilie
En tot slot nog een smerige. Maar toch hebben veel mensen het. In het jaaroverzicht van Pornhub stond dat de interesse hierin met 126% was gestegen vorig jaar. Exproctofilie is namelijk een schetenfetsisj! Dus als je date iedere keer naar de mexicaan wil. Of telkens een bonenschotel voor je maakt. Dan weet je wat je te doen staat. #fartenvoorhetvaderland
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.