Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

#6 Paniek achter het raam | Dagboek van een sekswerker

  •  
06-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
375 keer bekeken
  •  
nayra3
Elke week geeft sekswerker Nayra je een kijkje in haar leven. Zij werkt op de Wallen en dit is haar verhaal.
Ik krijg de kans om in Amsterdam achter het raam te gaan werken. Ik vind de stad geweldig en daarom besluit ik het te proberen. Het is december en ik werk dus met kerst. Dit jaar is er veel toerisme. Ik heb een veel beter raam dan in België. Het heeft een goede etalage, een grote deur, ik zit er privé en heb een eigen badkamer. Het bevalt me. Twee ramen verderop werkt iemand die ik uit Spanje ken, ze is heel aardig.

Die ‘hoer’ komt er niet uit
Maar als ik voor het eerst weer achter de ramen sta, met mijn pruiken, attributen en in mijn ongemakkelijke kleren, komt de paniek weer boven. Al die mensen die langslopen! Ik voel me helemaal niet op mijn gemak. De ‘hoer’ die ik in mij draag, komt er niet natuurlijk uit. Het lukt me niet om te poseren voor het publiek.

Geen libido
Ik lijk een aseksuele, verschrikte vrouw, zonder libido. Dus weer maak ik er een potje van. Weer werk ik voor een minimumbedrag, breng ik veel te lang met mijn klanten door en geef ze het complete menu. Op deze manier kom ik helemaal niet uit met mijn geld. 

Benieuwd of Nayra toch volhoudt? Lees hier verder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.