Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

5x Geile gezelschapsspellen met je vrienden

  •  
09-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
11234 keer bekeken
  •  
gezelschapsspellen
Over seks raak je nooit uitgepraat. In de kroeg, op school of op werk, het gaat uiteindelijk altijd weer over seks. Dus draai er niet omheen en ga gewoon een avondje sexy gezelschapsspelletjes spelen met jouw bende van ellende. Zo leer je jouw vriend(inn)en pas écht kennen. Hoeveel soa’s heeft Mani gehad? En hoe ziet Cuinn er naakt uit? Belangrijke levensvragen. Nou, komen de spelletjes dan. Alsjeblieft.
1. Dick Match
Memory met zwansen! Pikken zijn er in allerlei vormen, maten, kleuren en geuren. Elke piel is anders en het is helemaal niet gek dat je ze fascinerend vindt. Als je dit spel hebt hoef je in ieder geval niet meer in je privé-browser te duiken om ontblote Duitse helmpjes te zien. Het zijn helaas maar tekeningen. Maar je kan natuurlijk ook zelf een setje kaarten maken van het echte werk! Of van vagina’s, net zo leuk! Het werkt verder hetzelfde als het klassieke memory spelletje. Heb je vroeger vast weleens gedaan. Maar nu kan het dus ook geil zijn. 
2. Wat ben ik? (Soa-editie)
Net als bij het ouderwetse ‘Wat ben ik’ krijg je een plaatje op je hoofd met wat je bent. Door vragen te stellen waar alleen ‘ja’ of ‘nee’ op geantwoord mag worden, kom je erachter wat je bent. Alleen dit keer ben je geen doperwt, vliegtuig of geit, maar een soa. Of infectie als je het extra moeilijk wil maken. Zorg jij voor gelige pus uit het plasgaatje? En een branderig gevoel bij het plassen? Dan ben je waarschijnlijk Gonorroe. Lekker ongegeneerd babbelen over pus, wratten, groene afscheiding en visachtige geurtjes. Altijd interessant. Weet jij als eerste wie je bent? Dan weten wij alvast een chill cadeau voor de winnaar: condooms.
3. Strip Twister
Een avondje blote billen petsen met je vrienden op een Twistermat. Makkelijker kunnen we het spel niet maken, wel geiler. Het werkt hetzelfde als een gewoon spelletje Twister, maar zodra je valt, moet je een kledingstuk uittrekken. En wees niet die pussy die drie extra lagen aantrekt. We willen blote sterren zien!
4. Jizz
Jizz in my fizz. Oftewel: sperma in mijn gezicht. Met deze keiharde roze plastic pik kan je zomaar in je gezicht gespoten worden. Je vult hem met een goedje dat op sperma lijkt. Melk bijvoorbeeld. Of pina colada voor de liefhebber. Verder heb je alleen nog je vrienden nodig. Geef een draai aan allebei de ballen. Die geven aan hoe vaak je de pik moet schudden en waar je hem op moet richten. Spuit hij? Dan zit je onder de jizz.
5. Pictionary (seks editie)
Wat? No money? Doe het dan lekker zelf! Knutsel bijvoorbeeld je eigen sexy Pictionary spel in elkaar. Helemaal niet zo moeilijk. Maak kaartjes waar verschillende standjes, seksspeeltjes, soa’s, voorbehoedsmiddelen en handelingen opgeschreven staan. Stel teams samen en begin met tekenen. Natuurgetrouw voor extra smeuÏgheid.
Met deze verzameling aan geile spelletjes komen jij en je geile gang de avond wel door. Heb jij ze uitgeprobeerd? Laat het ons weten!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.