Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

5 Oudjes die er wel pap van lusten

  •  
11-11-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
15009 keer bekeken
  •  
#geilegraftakken_2828771649.png
Bejaarden en seks. Een zeldzame combi… dácht je. Van een oud besje die 342 geblinddoekte geile chicks betastte. Tot een mannetje dat tijdens een wip op z’n favo hoertje de pijp uit gaat. Deze vijf oudjes deden bizar crazy seksdingen. En jij dacht dat jij dirty was.  
Pijpoma
Oma blaast midden op straat gewoon even lekker op opa’s toeter. Waarom ook niet. Is het een bucketlist-ding? Was oma haar kunstgebit in zijn broek verloren? Had ze nog iets goed te maken (#waaaatnomunnie)? Of waren ze gewoon bloedjegeil? Welke reden ze ook hadden: dit is echte liefde. Goals enzo.
Ouwe rukker!
In Eindhoven belde een vrouw de politie toen ze een 73-jarige man zag rukken in de bosjes . Ze liet duidelijk merken dat ze hem betrapte, maar opa bleef lekker doorfappen. Dus belde ze de politie. Die sloegen zijn glibberige handjes in de boeien. 

Het leukste cadeau in het donker

‘Wie niet lekker is, moet slim zijn’, dacht een 68-jarige Fransman . Hij deed zich online voor als model om zo chicks te regelen. Eenmaal binnen gehengeld zei hij dat hij een scène uit Fifty Shades of Grey wilde naspelen. In het donker. Soms ook nog met blinddoek. En dat lukte die ouwe bok ook nog eens 342 keer voor hij gepakt werd! #ikvoelikvoelwatjijnietziet

Tot de dood ons scheidt

Een Chinese bejaarde had zin om even lekker te bamiballen. Klein probleempje: hij kwam met zijn penis muurvast te zitten in de vagina van een prostituee. Groot probleem: hij ging hartstikke dood. Tja, daar lig je dan. Het bleek een zeldzaam gevalletje ‘penis captivus’. De pik komt muurvast te zitten in de vagina door plotselinge verkramping van de schedespieren. Klinkt knap kut. Als je echt een zieke geest hebt: er is een filmpje waarin je ziet dat opa en z’n chick worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar werden ze van elkaar bevrijd. #hoewasjouwwerkdag

Cadeautje voor opa!
Dacht je dat jij een kutdag had? Als je hoort wat de bejaarde Johnny Orris overkwam niet meer. Hij dacht voor zijn dood nog een laatste keer lekker te palen. Z’n kleinzoon deed mee aan de show ‘I want to get my grandpa laid’ en won twee hoertjes voor opa. Leuk kerstcadeau! Maar een paar uur voor opa mocht knallen met zijn verroeste mitrailleur stikte hij in zijn steak. Hij stikte gewoon in zijn steak! Fokking zuur. Als troost mocht kleinzoon een prostituee uitzoeken om zijn verdriet weg te neuken.  
Oké. Die grijze slurf kan dus echt nog wel steigeren. En zo’n ouwe mossel wordt ook nog best nat. Maar misschien moeten opa en oma het toch maar houden bij rammen op de toetsen van de afstandsbediening. Of stoten met jeu de boules-ballen. Wel zo veilig.
Nog meer oudjes die loesoe gaan: Dealen vanuit het bejaardenhuis

Meer over:

iew, bah, bejaarden
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.