Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

4-FA per 1 april 2017 verboden

  •  
07-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
185 keer bekeken
  •  
#geengrap_3713930039.png
4-FMP, 4-FA of hoe je het designerbeestje ook wil noemen. Rete populair en allesbehalve risicoloos. Daarom wordt het verboden per 1 april 2017. En nee, dat is geen geintje. 
De drug was de laatste jaren ineens ziek populair als lekkergaan-middeltje. Het werd zelfs bestempeld als een soort XTC-light. Maar het is dus eigenlijk XTC-vetzwaar. Je kan er namelijk hartproblemen en hersenbloedingen van krijgen. Fokking gevaarlijke meuk dus.
Er was nog heel weinig onderzoek gedaan naar de negatieve effecten van 4-FA. Dus werden ze gepopt alsof het Skittles waren. Wat best fucked up is. Want hersenbloedingen zijn best kut. #understatement
Dus vanaf 1 april 2017 staat 4-FA officieel op Lijst I van de Opiumwet. En naja, daar kunnen we onze grijze knakkers uit Den Haag in dit geval niet helemaal ongelijk in geven.
Benieuwd wat 4-FA met je doet maar geen zin om het zelf te proberen? Gwen en Jan hebben het beide al een keer voor je geprobeerd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.