Spuiten en Slikken

10 x seksspeeltjes die je al in huis hebt

  •  
01-04-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
126845 keer bekeken
  •  
foto1
De seksspeeltjes vliegen de webshops uit de afgelopen weken. Niks mis mee! Maar je kan je salaris of stufi ook sparen en attributen uit je huis als sekstoy te gebruiken. Want je hebt thuis meer speeltjes liggen dan je denkt. 

1. Make-up kwasten
Make-up kwasten lijken in deze tijd misschien een overbodige luxe, maar vergis je niet. Ze zijn ideaal om de ander te teasen. Ga met de kwast over de rug, borst of de binnenkant van de benen. Deze plekken zijn gevoelig voor aanraking en van de borstelhaartjes ga je overal tintelingen voelen. Een lekker opwarmertje, waarmee je elkaar of jezelf kan opgeilen en klaar bent voor een volgende stap. 

2. IJsblokjes
Je ijsblokjesmaker ligt vast ergens achterin een keukenkastje te wachten op de zomer. Niks zomer, ijsblokjes kunnen altijd. Heb je geen ijsblokjesmaker, dan kan je heel goedkoop ijsblokjes halen tijdens de dagelijkse uitje naar de supermarkt. Stop er een in je mond tijdens orale seks of gebruik er een tijdens het masturberen. De koude blokjes stimuleren je zenuwuiteinden. 

3. Je mobiel 
Is je partner niet in de buurt? Dan moet je jezelf verwennen. Goed nieuws: genoeg trillende voorwerpen in huis die door kunnen als vibrator. Ga eens op de wasmachine zitten wanneer ‘ie op centrifugestand staat. Een gratis orgasme, want wassen moet je toch. Of gebruik je elektrische tandenborstel. Nadeel: je bent ‘m daarna wel kwijt als tandenborstel. Tenzij je nieuwe borsteltjes in huis hebt? Je mobiel is volgens ons de beste optie: deze vibrator heb je altijd binnen handbereik. Zet ‘m op de trilstand of download een speciale vibrator app. Die hebben vaak verschillende standen en zijn meestal gratis te downloaden. Voor de hygiëne stop je je telefoon in een washandje of houd je ‘m tegen je ondergoed aan. 

4. Riem
Het kan geil zijn om elkaar vast te binden. Je kan een riem gebruiken als handboeien. Een kwestie van knopen en vastzetten. Wil je het wat softer houden? Kies dan een panty of stropdas om de handen van je partner mee vast te maken. Vastbinden betekent niet afknellen. Trek de boel dus niet te strak aan.  

5. Spatel 
De spatel uit je keukenla is ideaal om elkaar mee te spanken. Kies voor een rubberen spatel, daarmee voorkom je dat je elkaar echt pijn kan doen.

6. Theedoek 
Ook te vinden in je keuken: een theedoek. Die kan je gebruiken als blinddoek. Door een zintuig uit te schakelen, worden de andere zintuigen scherper. En het kan behoorlijk spannend zijn om geen zicht te hebben op wat de ander met je doet. Zorg dus dat je elkaar vertrouwt. Ook in je slaapkamer zijn ook genoeg attributen te vinden voor het verblinden van je zich. Een stropdas, sjaal en slaapmasker zijn allemaal geschikt.
 
7. Wasknijpers
Veel was heb je niet, nu je zo’n beetje elke dag in je trainingspak op de bank hangt. Genoeg wasknijpers over voor een kinky game. Gebruik ze als tepelklemmen of knijp ze vast in de oren van je partner. Zo hebben die stoffige knijpers ineens een hele andere functie. Niet te hard knijpen he? Pijn kan fijn zijn, maar let wel op de reactie van de ander. 

8. Olie
Zit je samen met je partner in quarantaine? Dan is dit hét moment om nieuwe dingen te proberen. Bijvoorbeeld: een body to body massage. Trek je douchegordijn van de rail af en leg ‘m op de badkamervloer. Kies een olie om jezelf, maar vooral elkaar, mee in te smeren. Het liefst een glijmiddel, maar kokos- of babyolie kunnen ook. Denk er wel aan dat condooms niet houden van olie en hun werking kunnen verliezen. Als jullie helemaal ingeolied zijn, is het tijd om op elkaar te glibberen. 

9. Slagroom
Lang leve de erogene zones! Oren, hals, tepels, onderbuik, billen en voeten zijn gevoelige spots op het lichaam. Ontdek elkaars hotspots. Maak er een feestje van door met de slagroomspuit deze spots bij je partner aan te stippen. De slagroom er daarna aflikken is voor jullie allebei een feestje. 

10. Masturbator 
Mannen kunnen ook penetreren zonder een partner. Daarvoor bestaan masturbators. Emma laat in deze aflevering zien hoe je zo’n ding werkt én hoe je er zelf een maakt:
We hopen dat je lekker gaat experimenteren met deze geïmproviseerde seksspeeltjes! Denk eraan ze nooit inwendig te gebruiken, als ze hiervoor niet gemaakt zijn. 
Delen:

Meer over dit onderwerp