Spuiten en Slikken

10 x Jullie kutste bad trip verhalen

  •  
05-03-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
2373 keer bekeken
  •  
stoned as fuk
Vorige week vroegen we of jullie weleens slecht zijn gegaan op cannabis. En dat waren jullie! Van kotsen op het station tot als Nyan Cat door alle dimensies heenspacen. Check de verhalen en leer van andermans fuckups!
1. IJsje?
“Een vriend heeft een keer over zichzelf heen gepoept en riep daarna: “Wie wil er een ijsje?”!”2. Internaat
“Mijn allereerste keer en gelijk kut. Het was vlak voordat ik terug moest naar het internaat (terug van weekendverlof). Ik zat met een paar jongens op het station en we rookten een blunt met alleen wiet. De jongen naast mij begon te kotsen en ik zag letterlijk wat hij die middag gegeten had. Toen kotste ik gezellig mee. Op het station. Eenmaal op het internaat waren m’n ogen roder dan de duivel en mocht ik 24 uur naar m’n kamer."

3. Nyan Cat
“Ik vertelde m’n vrienden blijkbaar dat ik net Nyan Cat was en door alle dimensies ging! Daarna ben ik flink over mijn nek gegaan.”4. Helemaal para
“Ik ging zo slecht dat ik drie dagen heb geslapen. Helemaal para. Ik kon niets eten en had mega vage dromen. Als ik dan even wakker was zag ik dingen die er niet waren. Ik kon niet eens van de trap naar beneden om naar de wc te gaan! Na drie dagen slapen kon ik eindelijk weer een beetje functioneren. Maar ik heb nog maanden een gekke tik gehad. Nooit meer!”

5. Kat
“Door het hele huis achter de kat aanjagen omdat je denkt dat hij praat en je aan het uitdagen is. #zielig”6. En muis
“Ik had gesmoked en moest een heel stuk door de polder fietsen naar de club. Toen dacht ik dat ik zo’n 80 muizen voor m'n fiets zag rennen…”

7. ‘Ik moet je iets vertellen…’ 
“Toen ik vijftien was rookte ik (stiekem) met een vriend een joint. Onze moeders rookten ook weleens wiet, dus ik dacht dat het best onschuldig was. Ik nam een aantal flinke hijsen van de (supersterke) joint. Ik kreeg een lachkick en ging helemaal stuk om het woordje ‘poep’. Totdat alles in m’n lichaam begon te tintelen. Ik hoorde allemaal kraaien en beleefde alles met heel veel emotie. Ik wist niet wat me overkwam en kon niet meer recht lopen. Vervolgens leek het alsof ik door een computerscherm keek en ik begon te hallucineren. Daarna kotste ik alles onder en bonkte mijn hart zowat m’n borstkas uit. Ik kreeg een enorme paniekaanval en dacht dat ik doodging. Uiteindelijk ben ik door de ambulance meegenomen en werden er allerlei testen gedaan. Toen mijn moeder er was vroeg de dokter of ik het zelf wilde vertellen. Zegt mijn moeder: “Als je dit eerder had verteld, had ik je ook kunnen helpen. Met zakken snoep en noem maar op!”.8. Heavy shit
“Binnen mijn verslaving van ruim 2,5 jaar heb ik heel veel meegemaakt. Het raarste was toen ik ineens alles om mij heen in brand zag vliegen, mensen van daken zag springen en getuige was van meerdere auto-ongelukken. Allemaal op één dag. Dat was de druppel en daardoor ben ik hulp gaan zoeken. Nu achteraf weet ik dat het door een psychose kwam."

9. Fruity Loops kots
“Het gekste wat ik heb meegemaakt was dat ik New York zag in een brandend paasvuur, iemand naast mij moest kotsen en ik dacht dat het Fruity Loops dingetjes waren.”10. En tot slot
“Mijn enige bad trip is bij de Mac aankomen zonder portemonnee.”

Meer over:

wiet, cannabis, bad trip
Delen:

Meer over dit onderwerp