Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

10 Slechte goede voornemens

  •  
30-12-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
418 keer bekeken
  •  
#omdathetkan_3537673448.png
Meer sporten, minder zuipen, eerder naar bed. Bleggggh. Wij zijn helemaal klaar met die ‘nieuw jaar, nieuwe ik’ bullshit. Kots! Er komt toch niks van terecht. Dus fok die goede voornemens! Deze voornemens zijn veel makkelijker vol te houden.
Word dik
Als je een chick bent dan. Want dikke dames hebben betere seks . Stouw die zak chips naar binnen dus. En die cheesecake. En die reep chocola. Volslanke chicks zitten namelijk lekkerder in hun vel. Daardoor gaan ze er voor 200 procent tegenaan. Weten ze beter wat ze lekker vinden. En zijn ze minder egoïstisch.  
Ga vreemd
Monogamie is de duivel. Onnatuurlijk en onrealistisch. Waarom zou je je hele leven nog maar één piemel of puni mogen happen? Zo kut. Alsof je één vriend moet kiezen uit je vriendengroep. Eén smaak chips. Of elke avond aardappels moet eten. Aan de andere kant, als je vreemdgaat moet je die aardappels waarschijnlijk voortaan zelf koken. #danmaargeenaardappels
Begin met roken
Je haalt vet vaak een frisse neus omdat je altijd in de kou moet staan. Daar leer je ook gelijk mensen kennen. Vet gezellig. Je hebt ook geen last van stank en vieze geurtjes, want je reukvermogen gaat vet achteruit. Oh én je hoeft je niet druk te maken om je pensioen. Met een beetje geluk haal je dat niet eens. #winwin
Zuip meer
Vooral als je een relatie hebt. Lam worden met je moppie is namelijk goed voor jullie game. Yup, stelletjes die het samen op een zuipen zetten blijven langer bij elkaar. Dat zeggen onderzoekers. Zijn die verliefdheidsvlindertjes inmiddels dikke zwarte motten? Zuipen maar! Oh, en bier krikt je zelfvertrouwen op én maakt anderen lekkerder. Ook die draak waar je al jaren tegenaan kijkt dus.
Slet erop los
Neuk alles wat los en vast zit. Waarom the fok niet? Leuke gast of lekker wijf gescoord in de kroeg? Gewoon je bed insleuren. Ook al ken je elkaar net. Het leven is te kort voor weinig seks.

Blow meer
Is goed voor je vetverbranding, schijnt . En wist je bijvoorbeeld dat wiet de ontwikkeling van kankercellen en Alzheimer kan vertragen? Of dat het mega goed werkt tegen migraineaanvallen? Niet dat we jullie nu massaal aan de wiet willen. Maar weet dat er ook best wat voordelen kleven aan de lievelingsdrugs van Snoop.#thashizzlemanizzle
Niet meer sporten
Kappen met die sportschool. Scheelt een hoop knaken en je gaat toch nooit. En dikke chicks neuken beter. Dus dat is een win. En als je gaat liggen knallen op deze seksstandjes dan knallen de kilo’s er weer af. Lekker in balans. Voor graties.
Blijf de hele dag in bed
Want in bed kan je seksdingen doen. En zakken chips leegvreten. Scheten laten. Chillen. En als je in bed ligt kan je niet onder een auto komen. Of door een kudde buffels platgestampt worden. Genoeg redenen om in bed te blijven stinken dus!
Denk eerst aan jezelf
Egoïstisch zijn is goed voor je. Ook in bed. Niemand kan je zo lekker laten komen als jij zelf. Het is zo verdomd jammie, gezond en makkelijk om met jezelf te spelen. Nog meer pluspunten: geen soa’s en geen gezeur! Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht. Toch?
Ga niet op reis
Fok iedereen die zichzelf aan het ontdekken is ergens in een hutje in Thailand. Op reis gaan kost geld, je kan er rare ziektes oplopen, er zijn vet enge dieren. En Nederland is natuurlijk gewoon vet leuk. We hebben wiet, goed bier en hoeren. Als je wil weten wie je bent dan vraag je dat maar aan je moeder.
P.S. Penetreer geen parkieten, stop geen hagelslag in je kut, swaffel geen koala’s, drink met mate, misschien toch maar niet gaan roken, enz.
Delen: