Bekijk exclusief achter-de-schermen materiaal, volg gesprekken met presentatoren en makers, of luister naar inspiratiesessies.

Toegang tot BNNVARA Spot

Hoe krijg ik als lid toegang tot Spot?

Om BNNVARA Spot te bezoeken kun je inloggen met jouw BNNVARA-account.

  • Nog geen account? Maak dan je account aan op mijn.bnnvara.nl
  • Heb je al een account? Koppel jouw account aan je lidmaatschap met jouw relatienummer: Ga naar Accountinstellingen en klik op "Lidmaatschap koppelen".
  • Is jouw account gekoppeld? Je kunt nu inloggen op BNNVARA Spot!
Scherm­afbeelding 2023-06-06 om 15.08.45

Overige vragen

BNNVARA Spot is een online platform speciaal voor onze leden. Ben jij nog geen BNNVARA-lid, word dan hier lid van BNNVARA en maak direct jouw BNNVARA-account aan. Met jouw lidmaatschap steun jij onze programma’s en kunnen we programma’s zoals BOOS, Even tot hier en Je Zal Het Maar Hebben blijven maken.
Om een BNNVARA-account aan te maken moet je je registreren. Ga daarvoor naar mijn.bnnvara.nl en klik je vervolgens op login. Vervolgens word je doorverwezen naar een pagina waar je kan inloggen en een account kan aanmaken. Klik op de button ‘maak een account aan’ en volg de stappen.
Op Spot plaatsen online evenementen waar jij als lid een plekje voor kan reserveren, bekijk je interviews met makers en heb je toegang tot inspiratiesessies. Alle activiteiten en evenementen zijn gelinkt aan BNNVARA en onze programma’s en gemaakt voor BNNVARA-leden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij live evenementen vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Zo komen leden, makers, presentatoren en experts met elkaar in contact.
Via tickets.bnnvara.nl reserveer je een online ticket voor een livestream. Zo weten wij hoeveel mensen online aanwezig zijn. Daarnaast houden we je op de hoogte van het evenement. Op de homepagina zie je voor welke evenementen je tickets moet reserveren.
Ja tuurlijk kan dat! Ben je BNNVARA-lid en heb je een tof idee over wat we nog meer zouden kunnen doen op Spot voor onze leden? Mail dan naar contact@bnnvara.nl.
Geen probleem, vul hier jouw e-mailadres in en je ontvangt van ons een link om opnieuw een wachtwoord in te stellen.
We helpen je graag met alle vragen rondom BNNVARA Spot. Neem contact op met onze ledenservice.
Telefoon: 0900-0123 (Geen extra kosten. Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur).