BNNVARA Spot

Over BNNVARA Spot

BNNVARA Spot is het nieuwe online platform speciaal voor BNNVARA-leden. Op deze plek organiseren we live evenementen, vind je bijzondere extra’s passend bij onze programma’s en kun je als lid in gesprek met makers, experts en presentatoren. Een Spot waar we nog meer van BNNVARA laten zien.

Wij vinden het belangrijk om iedereen te bereiken en te betrekken bij BNNVARA. Spot zorgt ervoor dat we alle leden, van Groningen tot Limburg, op hetzelfde moment kunnen bereiken en met elkaar in gesprek kunnen laten gaan. Op Spot vind je livestreams, gesprekken met makers en presentatoren en interactieve workshops en sessies.

Ben jij BNNVARA-lid? Log dan snel in met jouw BNNVARA-account om toegang te krijgen tot Spot. Nog geen BNNVARA-lid? Waar wacht je dan nog op! Word hier lid voor een tientje per jaar en dompel je direct onder in alles wat wij doen bij BNNVARA en steun onze programma's.

Collage

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik als lid toegang tot Spot
Om toegang te krijgen tot Spot heb je een BNNVARA-account nodig dat is gekoppeld aan jouw lidmaatschap. Heb je een account? Log dan hier in en kijk bij accountinstellingen onder het kopje 'mijn lidmaatschappen' of jouw lidmaatschap is gekoppeld. Mocht dit niet zo zijn, koppel dan zelf jouw lidmaatschap en account. Hiervoor heb je jouw relatienummer nodig (deze vind je onderaan de e-mails die je van ons ontvangt). Lukt dit niet, neem dan contact op met onze ledenservice.

Schermafbeelding 2021-09-02 om 14.55.44

Ik ben geen BNNVARA-lid, maar wil wel graag toegang tot Spot
BNNVARA Spot is een online platform speciaal voor onze leden. Ben jij nog geen BNNVARA-lid, word dan hier lid van BNNVARA en maak direct jouw BNNVARA-account aan. Met jouw lidmaatschap steun jij onze programma’s en kunnen we programma’s zoals BOOS, Kassa en Je Zal Het Maar Hebben blijven maken.


Hoe maak ik een BNNVARA-account aan 
 Om een BNNVARA-account aan te maken moet je je registreren. Ga daarvoor naar mijn.bnnvara.nl en klik je vervolgens op login. Vervolgens word je doorverwezen naar een pagina waar je kan inloggen en een account kan aanmaken. Klik op de button ‘maak een account aan’ en volg de stappen.

Schermafbeelding 2021-09-02 om 14.14.06

Tot welke diensten en producten heb ik toegang als BNNVARA-lid op Spot 
Op Spot plaatsen online evenementen waar jij als lid een plekje voor kan reserveren, bekijk je interviews met makers en heb je toegang tot inspiratiesessies. Alle activiteiten en evenementen zijn gelinkt aan BNNVARA en onze programma’s en exclusief gemaakt voor BNNVARA-leden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij live evenementen vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Zo komen leden, makers, presentatoren en experts met elkaar in contact.


Hoe kan ik mij aanmelden voor een evenement op Spot?
Via tickets.bnnvara.nl reserveer je een online ticket voor een livestream. Zo weten wij hoeveel mensen online aanwezig zijn. Daarnaast houden we je op de hoogte van het evenement. Op de homepagina zie je voor welke evenementen je tickets moet reserveren. 


Kan ik ook zelf ideeën aandragen voor Spot?
Ja tuurlijk kan dat! Ben je BNNVARA-lid en heb je een tof idee over wat we nog meer zouden kunnen doen op Spot voor onze leden? Mail dan naar spot@bnnvara.nl


Ik heb een BNNVARA-account, maar ben mijn wachtwoord vergeten?
Geen probleem, vul hier jouw e-mailadres in en je ontvangt van ons een link om opnieuw een wachtwoord in te stellen.


Ik heb een BNNVARA-account, maar wil graag mijn e-mailadres en/of wachtwoord wijzigingen.
Ga naar mijn.bnnvara.nl en login. Vervolgens ga je naar ‘accountinstellingen’. Hier kan je jouw emailadres of wachtwoord wijzigen.


Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik nu doen?
We helpen je graag met alle vragen rondom Spot. Neem contact op met onze ledenservice.
Telefoon 0900-0123 (Geen extra kosten. Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur).
WhatsApp 088 - 676 66 92 (Van maandag t/m vrijdag; niet in het weekend.) Voeg ons telefoonnummer toe aan je contacten in je smartphone en stuur ons je bericht via WhatsApp.
MijnBNNVARA ga naar mijn.bnnvara.nl, log in/maak een account aan en stuur ons een bericht via 'mijn vragen'.