BNNVARA Spot
BNNVARA Spot

Speciaal voor BNNVARA leden

Ga in gesprek met presentatoren en makers, volg inspiratiesessies of bekijk exclusief achter-de-schermen materiaal van BNNVARA-programma's.
BNNVARA Spot

Agenda

Oktober

Nieuwe dramaserie Deep Shit
Deep Shit is een nieuwe BNNVARA-comedyserie met in de hoofdrollen Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk en gaat over de vriendschap tegen wil en dank tussen twee vinexvrouwen die elkaar vinden in hun ergernissen over het doorsnee leven. Een spannend dubbelleven lijkt de oplossing te zijn, maar dat loopt al snel uit de hand. Jennifer en Fockeline vertellen op Spot over de totstandkoming van deze serie en beantwoorden jullie vragen!

deepshit

In gesprek over LHBTQIA+-representatie
Op donderdag 14 oktober organiseert BNNVARA een exclusieve première van ANNE+ met een nagesprek met acteur Thorn Roos de Vries, regisseur Valerie Bisscheroux en BNNVARA-maker Bastiaan Rosman. Samen bespreken zij de film en de nieuwe documentaire van Bastiaan: To Bi or not To Bi, waarin Bastiaan zijn biseksualiteit onderzoekt. Nellie Benner leidt het gesprek. Hoe staat het met LHBTQIA+ representatie in Nederlandse films en op tv? En in hoeverre wordt er over seksualiteit, gender en identiteit gepraat op school? Het nagesprek zal worden opgenomen en is vanaf maandag 18 oktober te zien op Spot!

Wil je bij de première aanwezig zijn? Bestel dan hier snel je ticket!

ANNE+

November

Hoe is het om een dramaserie te maken met 12 scenaristen?
Joram Lürsen heeft de nieuwe dramaserie NOOD geregisseerd waarbij elke aflevering is geschreven door een andere scenarioschrijver. Hoe is dit project tot stand gekomen en welke scenaristen hebben hier allemaal aan meegewerkt? In november geven we je een kijkje achter de schermen op Spot!

Vroege Vogels live evenement 
Binnenkort kan jij je op Spot aanmelden voor het evenement dat in november zal plaatsvinden. We kijken graag met onze leden terug op het afgelopen seizoen van Vroege Vogels. Wat vonden jullie ervan, welke fragmenten spraken jullie het meeste aan en makers geven jullie een 'kijkje achter de schermen'. Uiteraard is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

logo-vroege-vogels-jpg