Sfeerfoto van Per Seconde Wijzer

Per Seconde Wijzer

Van maandag tot en met donderdag om 20:05 opnpo2

Nieuwe uitzendingen van Per Seconde Wijzer zijn weer te zien op NPO2 vanaf maandag 14 september! In de eerste uitzendweek een spannende Per Seconde Wijzer De Strijd, waarin de beste spelers het tegen elkaar opnemen.
Per Seconde Wijzer

Bordspel

bordspel psw
Kijk jij graag naar de Per Seconde Wijzer en denk je vaak de antwoorden te weten? Test dan dit najaar je kennis door zelf in de spotlights te staan met het Per Seconde Wijzer bordspel. Vind net als in de TV-quiz snel het juiste antwoord bij de corresponderende omschrijvingen, maak slim gebruik van je jokers en versla je tegenspelers onder druk van de secondewijzer. Per Seconde Wijzer het bordspel is vanaf 4 november verkrijgbaar.
Afhankelijk van waar je op het bord belandt, krijg je een vraag in een van de 6 bekende categorieën: Geschiedenis, Kunst, Wetenschap, Sport, Tegenwoordige Tijd of Film & TV. Het spel speelt zich af in vier spelrondes, die op het bord in ringen zijn weergegeven. Per spelronde moeten meer antwoorden juist worden gegeven, dan wel jokers worden ingezet om tot het minimaal benodigde aantal te komen. Wie weet als eerste de eindstreep te halen en in de finale alle omschrijvingen goed te beantwoorden?
Per Seconde Wijzer het bordspel kost € 29,95 en is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 12 jaar. Een gemiddeld spel duurt 45 minuten.