Tim Hofman bijt zich in het tweede seizoen van Pak de Macht vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties. Het is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers.

Sponsorloop Pak de Macht & Ava

17-11-2022

De onvrijwillige sponsorloop van Pak De Macht in samenwerking met Ava, een belangenorganisatie die opkomt voor vrije keuzen en goede zorg rond onder meer abortus, heeft een bedrag van €62.092,33 opgeleverd. De volledige opbrengst van de actie gaat naar Ava. Zij kunnen zich met deze inkomsten nog harder inzetten voor betere abortuszorg en het verstrekken van betrouwbare informatie over abortus en anticonceptie

Afgelopen zaterdag stonden de teams van Pak de Macht, BOOS en Ava langs de kant bij de anti-abortusdemonstratie Mars voor het Leven met spandoeken met het bedrag erop wat jullie hebben gedoneerd. 

Bedankt! 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.