Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Live in Concert is uitverkocht!

10-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
live-in-concert-yt.jpg
Kom naar Kinderen voor Kinderen Live in Concert en zing en swing lekker mee! 'Klaar voor de Start' is de titel van de nieuwe 34e cd. Met twaalf superleuke liedjes waaronder ook de single 'Klaar voor de Start', de themasong van de Kinderboekenweek 2013, geschreven door Paul van Loon en Tjeerd Oosterhuis. En ook 'Bewegen is gezond': hét lied van de Koningsspelen 2013. Kom op tv!
De cd komt uit op 27 september. Om dit te vieren organiseert de VARA drie vrolijke Live Concerten in Vredenburg (Utrecht). Alle nieuwe liedjes worden gezongen en bekende artiesten komen langs voor een gastoptreden. Een concert voor jong en oud: daar moet je bij zijn! Tijdens de show worden tv-opnames gemaakt voor de uitzending van de show op 9 november op Zapp. Ook wordt een dvd uitgebracht van Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2013. VIP-tickets
Als u VARA-lid bent, krijgen u én uw medebezoekers een speciaal VARA VIP-ticket; met dit ticket kunt u een uur voorafgaand aan de voorstelling een workshop volgen van de dansacademie Lucia Marthas en krijgt u een goodiebag vol leuke cadeaus. Word nu lid! Er zijn 3 voorstellingen: 25 oktober om 15.00 uur, 26 oktober om 15.00 uur en 19.00 uur. Ga naar de website van Vredenburg als je erbij wil zijn!
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!