Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kom naar de Kinderen voor Kinderen Doe-middag!

  •  
02-03-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
De Kinderen voor Kinderen Doe-middag 2017 is voorbij. Wat was het een te gekke theatertour! Duizenden blije kinderen, dertien coole shows en heel veel bijzonderen talenten op het Open Okido Podium. Iedereen die er was: bedankt! Bekijk hieronder de vlogs over alle Doe-middagen.
Op de Doe-middag kon je meedoen aan muzikale en sportieve workshops en was er aan het eind een show van het échte Koor met alle oude en nieuwe hits. Samen met een coach ging je zingen, dansen, bewegen en muziek maken. Het thema was dit jaar Voor altijd jong!
26-3 Stadstheater de Kom, Nieuwegein (2x)
2-4 Rabotheater, Hengelo
9-4 Amphion, Doetinchem
15-4 Nieuwe Luxor, Rotterdam (2x)
17-4 De Spiegel, Zwolle
23-4 Lievekamp, Oss
30-4 Orpheus, Apeldoorn
7-5 De Kring, Roosendaal
14-5 De Harmonie, Leeuwarden
21-5 Philharmonie, Haarlem (2x)

Video-verslag Doe-middagen

Hieronder vind je over iedere week een vlog van de Doe-middag.
Haarlem
Leeuwarden
Roosendaal
Oss
Zwolle
Rotterdam
Hengelo
Doetinchem
Nieuwegein

 
Toegangsbeleid
“Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen begeleiden. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege de VARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van de VARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft de VARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft”. 

Meer over:

#video
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!